Muškarac Ivan Anđelković (31) upucan je u 6.10 jutros u Ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu nakon rasprave sa prijateljem i njegovom devojkom, nezvanično saznaje “Blic”. Zbog pucnjave su uhapšeni Petar P. i njegova devojka.

Naime, kako saznajemo, motiv ranjavanja su neraščišćeni računi.

Anđelković je ranjen u predelu leve natkolenice i prevezen je u KBC Zvezdara.

FOTO: S. KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Kako saznajemo, do pucnjave je došlo u iznajmljenom stanu u prizemlju zgrade u kom Anđelković živi sa svojom devojkom, a koji se nalazi preko puta vrtića “Zvezdica”.

Kako pričaju komšije, Anđelkovića ne poznaju dobro jer se sa devojkom nedavno doselio u ovaj kraj, ali kažu da su redovno viđali da kod njega kući dolaze mladić i devojka koji su uhapšeni zbog njegovog ranjavanja!

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Komšije dodaju da su Anđelković i njegova devojka često šetali psa sa Petrom P. i njegovom devojkom.

– Svi su bili prijatni, ali se nisu isticali. Iznenadio sam se kada sam video da su baš oni uhapšeni zbog pucnjave na prijatelja – rekla je jedna komšinica.

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Ona dodaje da pucanj nije čuo, ali da su svi čuli vriske.

– Čuli smo je kako vrišti, dere se, a ubrzo nakon toga je došla policija. Ne žive dugo tu – kaže.

Policija je brzo i efikasno reagovala i uhapsila Petra P. (30) zbog sumnje da je pucao iz pištolja i ranio svog prijatelja.

Petar P. ima kriminalni dosije i u trenutku pucnjave njega je u automobilu čekala devojka.

Kako saznajemo, Petar P. je nedavno izašao iz zatvora i za njim je već bila na snazi poternica zbog pokušaja ubistva.

Sa mesta zločina je pokušao da pobegne automobilom šabačkih registracija za koji se sumnja da je ukraden. Automobil je ceo izlupan. Policija je njega i devojku uhapsila dok su pokušavali da pobegnu sa lica mesta.

Blic.rs