U momentu kada je kročila u muzičke vode predviđali su joj veliku slavu, što je tokom svoje karijere svakako ostvarila. Hrabro, dostojanstveno i sa osmehom krčila je svoj put, a o njenom ljubavnom životu čaršija je uvek danima pričala. Bila je i ostala san mnogih muškaraca, a svakog izabranika je “bolesno volela”.

VIDEO Nataša Bekvalac: Kraljica ljubavnih bajki sa tužnim krajem

Sa svega devet godina učestvovala je na dečjem festivalu “Deca pevaju hitove”. Nastupila je sa grupom “Regina”, čije je članove kritikovala da ne sviraju u dobrom tonalitetu. Godinu dana kasnije, Nataša učestvuje u dečijoj emisiji “Muzički tobogan”, gde je pobrala simpatije gledalaca.

Nije bila veliki ljubitelj škole i učenja, te tako 1999. godine završava gimnaziju i na nagovor oca upisuje Višu trenersku školu koju je završila u roku, ali ju je oduvek interesovao posao pevačice.

Sve detalje Natašinih burnih romansi pronaći ćete u nastavku.

Nataša Bekvalac je sa 18 godina imala prvu veliku ljubav. Davne 1998. godine tokom letovanja u Budvi zaljubila se u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića, napustila je porodičan dom i otišla sa njim u Podgoricu. Međutim, otac Dragolju ju je nakon isrcpnih razgovora ubedio da se vrati u rodni grad da bi Nataša kasnije shvatila da ovo nije uradila iz ljubavi, već je želela da pobegne od strogih roditelja.

Po povratku u Novi Sad donosi odluku da što pre napusti porodičan dom  i sa dvadeset godina prelazi da živi u Beograd. Za kupovinu prvog stana pomogli su joj roditelji koji su finansirali i njenu muzičku karijeru.

Po prekidu veze sa Lakovićem u Beogradu upoznaje studenta aritehtkure, koji nije bio poznat srpskoj javnosti. Tek punoletni P. A. život je izgubio u teškoj saobraćajki na svom motoru, na kojem se i Nataša često vozila. Tokom ljubavne veze Natašu je često vozio motorom u Novi Sad. Nekoliko meseci posle njegove pogibije izdaje prvi album “Ne brini”, a dugo nije mogla da se oporavi zbog tragedije.

Posle godinu dana uspeva da prevaziđe bol i uplovljava u novu vezu u kojoj je bila svega nekoliko meseci. Beg od teških emotivnih momenata zbog kraha veze pronalazi u glumcu Sergeju Trifunoviću, međutim ta ljubav nije dugo potrajala. Nekoliko godina nakon raskida, između bivših partnera dogodila se svađa i to na snimanju emisije. U emisiji koju je vodio Sergej došla je da promoviše numeru “Čistija”, a Sergej Trifunović ju je najavio sledećim rečima: “Pošto mi podržavamo ekologiju, u skladu sa tim Nataša Bekvalac će nam izvesti svoju pesmu ‘Čistija'”, rekao je Trifunović svojoj gošći. Na to je Nata zastala i pred publikom i kamerama odbrusila bivšem dečku: “Jedi go*na! Što me tako najavljuješ?”.

Nakon raskida sa glumcem Nataša uplovaljava u vezu sa kantautorom Vladom Georgievim, koji joj je, kako se priča, posvetio jednu pesmu. Ni ova veza nije dugo potrajala, a mediji su danima pisali o njihovom raskidu.

Prelomna godina u životu Nataše Bekvlac biva 2004. kada preko tadašnjeg dečka svoje sestre Kristine Bekvalac, Vlade Mandića upoznaje Danila Ikodinovića. Dve godine ranije, Danilo se razveo od Anje sa kojom ima ćerku Andreu. Nata je konačno pronašla ljubav svog života, posle nekoliko meseci zabaljanja usledila je tajna prosidba. Samo dan kasnije sa kumovima otišli su ispred matičara i venčali se. Ono što je malo poznato, jeste da je Dača svoju profesionalnu karijeru u Đenovi napustio zbog Nataše, te se vratio u vaterpolo klub “Partizan” kako bi bio sa suprugom.

27. jula 2006. godine Nataša i Danilo venčali su se u Sabornoj crkvi u Sremskim Karlovcima. Nakon manje od godinu dana, tačnije 17. marta 2007. godine dobili su ćerku Hanu. Pevačica se porodila carskim rezom u klinici “Narodni front”.

Jedan od najtežih dana u životu pevačice bio je 28. jun 2008. godine kada je Danilo doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, zbog koje je pretila mogućnost da mu amputiraju ruku. Tih dana Nataša je provodila ispred bolnice i u potpunosti se povukla iz javnosti.

– Jedino zbog čega se žena i ja svađamo jesu moj motor i brza vožnja – rekao je Dača u jednom intervjuu dok je bio sa Natašom.

Davne 2009. godine usledili su Natašini zdravstveni problemi. Na rutinskom lekarskom pregledu ustanovljeno je da ima tumor na dojci. Posle nekoliko nedelja odlazi na operaciju i ovaj malignitet joj uspešno uklanjaju. Nakon pet godina braka, početkom 2011. godine, razvodi se od vaterpoliste Danila Ikodinovića. Zanimljiv podatak jeste da je 28 dana ovaj par bio na svim naslovnim stranama štampanih medija. Navodni razlog za propast braka u tim momentima navodila se Danilova preljuba sa stomatolškom sestrom Milicom Dražin.

Iste godine u aprilu uplovaljava u ljubavnu vezu sa rukometašem Ljubomirom Ljubom Jovanovićem koji je zbog nje ostavio devojku, voditeljku Kristinu Radenković. Veza je potrajala svega nekoliko meseci, a par je potom raskinuo ljubavnu vezu.

Nakon Ljube, Nataša započinje vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem koji je u tom trenutku bio veoma popularan zbog pobede u rijalitiju “Survivor”. Usledila je prosidba na Natašin rođendan, a Vlada je glumio u njenom spotu “Pozitivna”. Skoro dve godine veze sa sedam godina mlađim menkenom okončano je tokom zime 2014. Kao navodni razlog raskida navodi se to što je Vlada u jednoj emisiji video paparaco snimke na kojem se ljubi sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem.

Početkom 2015. godine se pevačica po drugi put našla u zagrljaju rukometaša Jovanovića. Nekoliko meseci kasnije, pevačica se venčala po drugi put i to u svom stanu na Dedinju. U najstrožijoj tajnosti uz prisustvo prijatelja i bliskih članova porodice rekla je “da” Ljubi. Nažalost, njihova bajka kratko je trajala, te su se se razveli posle dve godine braka.

Tokom letovanja na Ibici 2017. godine upoznaje trećeg supruga Luku Lazukića. Na svoj rođendan 28. septembra 2017. godine vraća se “na mesto zločina” i na Ibici sklapaju brak. 28. februara postaje majka ćerke Katje, a samo 45 dana od tog momenta doživalja brutalne batine. Nakon toga, Nataša podnosi zahtev za razvod.

 

Blic.rs