Oni se teško nose sa svim životnim izazovima, patetišu i drame.

Reč je o horoskopskom znaku Rak.

Nežni i melanholični Rakovi se teško nose sa gotovo svim životnim izazovima, često nemaju snage za dodatne napore, a užasno se plaše neuspeha i bola. Zbog toga se uvuku u svoju čauru, gde se osećaju najsigurnije. U slučaju kada dožive pad u životu, ne pokušavaju da se bore već dižu ruke od svega, pod parolom “biće šta će biti.”

Kada je reč o ljubavnim vezama, pripadnici ovog znaka su pravi emotivci. U potpunosti se predaju partneru, za koga se drže i ne puštaju. Kada je zaljubljen Rak postaje najnežnije, najpažljivije i najvelikodušnije stvorenje, ali istovremeno i veoma osetljivi i uvredljiv. On mašta o velikoj ljubavi, harmoničnim odnosima i braku, a ako ne zadovolji svoje emocionalne potrebe, može počiniti neverstvo u vezi ili braku.

S obzirom da je veoma emotivan, Rak je sklon plakanju i patetici, kao i priči tipa “nikada više nikog neću voleti”, Ako mu/joj date prostora da se raspriča, u jednom trenutku će sigurno početi da nabraja sve slučajeve kada ste ga uvredili ili povredili, a toga je (u njegovoj/njenoj glavi) bilo mnogo i često.

B92