Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan juče ujutru oko 7.30 ispred vrtića “Kefalica” u Pančevu, nalazi se u stabilnom stanju.

On je pogođen sa pet metaka, saznaje “Blic“.

Prema riječima očevidaca, Jovanović je svoje dijete ostavio u vrtiću i kada je izašao i krenuo ka svom automobilu, jedno vozilo se zaustavilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom. Napadač je u MMA borca ispalio veliki broj metaka.

Jovanović je upucan pao na parkirani bijeli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, Mercedesa S klase nije stigao.

 

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja bezbjednosti, ali se, prema riječima mještana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Nedavno je otvorio mjenjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu. Prema nezvaničnim informacijama, on se posljednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

– Pomislila sam da neko slavi, da se rodilo dijete, ali kad sam izašla napolje vidjela sam puno policije – priča jedna komšinica.

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično je postao član Fudbalskog kluba “Borac”, a u 17. godini počeo je da trenira ultimat fajt. Posljednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

Blic.rs