Postoji jedna stvar kod koje su svi muškarci složni, a to je da vole lepo namirisanu ženu

Neki muškarci vole grudi, neki kosu, oči, zadnjicu… Drugi vole osmeh, smisao za humor, inteligenciju… Ali, svaki muškarac voli lepo namirisanu ženu.

Muškarci imaju neke individualne razloge zašto im se nešto posebno sviđa na ženi. Međutim, postoji jedna stvar kod koje su svi muškarci složni. A to je mirisna nota koju žena bira. Postoje tri sasvim konkretne mirisne kompozicije kojima muškarci jednostavno ne mogu odoleti.

3 mirisa zbog koja će odlepiti svaki muškarac

1. Citrusni mirisi 

Parfem koji miriše na pomorandžu, limun ili grejp je savršen za leto. To misle i muškarci koji vole takve voćne i lagane mirise. Decentan parfem je savršen razlog da vam se približi kako bi mogao uživati u mirisu.

2. “Sveže ustuširana”mirisi 

Ako uvek mirišete kao da ste tek izišli ispod tuša, sigurno vam ne može odoleti ni jedan muškarac. Mirišete poput sveže presvučenog kreveta, a on mora odmah pomisliti na to kako bi bilo da se sa vama mazi ispod čaršava… Parfem najbolje deluje kad ga malo stavite u kosu – decentno, ali dugo miriše.

3. Miris vanile

Mirišete kao mirisna sveća ili osveživač za auto? To i nije baš seksi. Međutim, s malo decentnog parfema s notom vanile, delovaćete ženstveno i privućićete svakog muškarca. Dva do tri “špricanja” su savršeno dovoljni – samo nemojte preterivati.

(Telegraf.rs)