Početak nedelje nikada nije lak, ali uz prave astro prognoze sve je bolje. Saznajte kome će se sreća osmehnuti narednih dana, a ko će morati malo više da se pomuči da bi stekao mir.

Najpreciznije nedeljne prognoze donosi astrolog sa sajta astrokutak.net.

OVAN

Posao

Na poslovnom planu sredinom nedelje možete imati određene neplanirane poslove. Neko iz kolektiva može imati velikih zamerki na vaš rad, što vam neće lako pasti. U slučaju da se bavite privatnim poslom, trebalo bi da obratite pažnju na svoje klijente krajem nedelje jer može doći do nekih finansijskih problema.

Ljubav

Na emotivnom planu mnoge Ovnove očekuje zatišje pred buru. Mnoge pripadnike ovoga znaka će uhvatiti veliki ponos i neće imati želju da partnerima popuste i prihvate njhove uslove. Za vikend bi mogli da imaju neko manje razočaranje kada je ljubavni odnos u pitanju.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

Bikovima je neophodna opreznost na poslu
BIKOVIMA JE NEOPHODNA OPREZNOST NA POSLUFOTO: PROFIMEDIA

BIK

Posao

Ova nedelja nije naročito povoljna za sklapanje novih poslovnih dogovora. Stoga Bikovi koji planiraju da započnu neki novi posao treba da budu naročito oprezni. Pre svega što neko od poslovnih partnera nije iskren i gleda samo svoju korist. Krajem nedelje mogu imati pad koncentracije, pa se mogu potkrasti veće greške.

Ljubav

Bikovi mogu primetiti da se partneri čudno ponašaju. Ako osete da se komunikacija smanjila i da odnos nije više kao što je nekada bio, bilo bi dobro da to uzmu za ozbiljno i da s partnerom popričaju na vreme.

Zdravlje

Glavobolje.

BLIZANCI

Posao

U slučaju da su neke poslove odlagali, u ovoj nedelji će morati da ih završe, i to rekordnom brzinom. Pripadnici ovoga znaka krajem nedelje mogu imati određenih problema sa nadređenima. Mogući su i veći troškovi u okviru porodice.

Ljubav

Ova nedelja može biti veoma povoljna kada je ljubav u pitanju. Slobodni Blizanci mogu započeti neku zanimljivu pisanu komunikaciju sa nekom mlađom osobom. Krajem nedelje mnogi pripadnici ovoga znaka će čuti neke odlične predloge od strane svojih partnera.

Zdravlje

Dobro.

RAK

Posao

Mnogi Rakovi mogu biti poprilično nezadovoljni razvojem poslovne situacije. Naročito oni koji rade u trgovini mogu imati većih problema. Neko iz poslovnog okruženja ih može poprilično iznervirati sredinom nedelje, što pripadnicima ovoga znaka neće odgovarati.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj je Rakovima naglašena emotivnost. Mnoge stvari kod partnera im mogu zasmetati i svoje nezadovoljstvo će preneti na odnos. Kraj nedelje može doneti i zastoj u komunikaciji, koji kasnije može rezultovati većim problemima.

Zdravlje

Problemi sa probavnim traktom.

Lavovi će svoje odlično raspoloženje preneti i na druge
LAVOVI ĆE SVOJE ODLIČNO RASPOLOŽENJE PRENETI I NA DRUGEFOTO: PROFIMEDIA

LAV

Posao

Lavovi će napokon moći da odahnu. U prethodnom periodu bilo je dosta napornog posla, ali sada je vreme da uzmu zasluženi odmor. Sredina nedelje mnogim pripadnicima ovoga znaka donosi odlične poslovne mogućnosti i poboljšanje materijalnog stanja. Mnogi Lavovi će dobiti šanse za napredak u narednom periodu.

Ljubav

Na emotivnom planu Lavovima se otvara dobar period. Neki će uskoro upoznati nove partnere, i to preko prijatelja. Sredina nedelje je odlična za pisanu komunikaciju. Lavovi će u narednom periodu pokazati svoj šarm, a lepo raspoloženje će preneti i na ljude oko sebe.

Zdravlje

Odlično.

DEVICA

Posao

Početak nedelje može biti malo kilaviji kada je posao u pitanju. Međutim od četvrtka mnogi pripadnici ovoga znaka će imati poboljšanje na poslovnom planu. Mogu očekivati manji novčani priliv krajem nedelje. Ovo je dobar period za sklapanje poslova sa ženama.

Ljubav

Na emotivnom planu Device može uhvatiti nesigurnost. Mogu primetiti da se emotivni odnos ne odvija u pravcu koji njima odgovara. Ne bi trebali da donose ishitrene reakcije, već da puste da se stvari slegnu. Ako budu previše pritiskale svoje partnere stvoriće samo kontra efekat.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Mnoge Vage će završiti stare ljubavne priče
MNOGE VAGE ĆE ZAVRŠITI STARE LJUBAVNE PRIČEFOTO: PROFIMEDIA

VAGA

Posao

Vage čiji posao ima veze sa inostranstvom ili rade u nekoj stranoj firmi u naredoj nedelji mogu imati određenih problema. Neki ugovori neće biti dobri po njih, što pripadnicima ovoga znaka može stvoriti veliki pritisak. Finansijaka situacija može biti slabija u narednom periodu, pa bi bilo dobro suzdržati se od bespotrebnog trošenja.

Ljubav

Na emotivnom planu neke Vage će raskinuti partnerski odnos u narednom periodu. Dok drugi mogu primetiti da nisu zadovoljni odnosom koji imaju sa svojim partnerom i da im se interesovanja potpuno razlikuju. Sredina nedelje može doneti zastoj u komunikaciji.

Zdravlje

Malaksalost.

ŠKORPIJA

Posao

Ovaj period je odličan za sklapanje novih poslova. Mnogi pripadnici ovoga znaka će biti iznenađeni nekim novim, neočekivanim poslovnim predlozima. Kraj nedelje donosi mnogima i poboljšanje materijalne situacije. Naročito uspeha će imati one Vage čiji posao ima veze sa decom.

Ljubav

Ovaj period je dobar za ljubavne odnose. Mnoge Škorpije će napokon naći zajednićki jezik sa partnerom i uspeće da se dogovore oko nekih bitnih stvari koje se tiču budućnosti. Slobodne Škorpije krajem nedelje imaju priliku da komuniciraju sa nekom osobom sa posla, koja im se može udvarati.

Zdravlje

Solidno.

STRELAC

Posao

Ova nedelja je dobra za sklapanje poslovnih kontakata sa ljudima iz prošlosti. Mnogi Strelčevi sada imaju šansu da nađu neki posao u ugostiteljstvu ili u nekom drugom gradu. Sredina nedelje donosi dobre komunikacije, pa bi trebalo iskoristiti ovaj period za ostvarivanje novih kontakata.

Ljubav

Mnoge Strelčeve će kontaktirati osobe iz prošlosti. Mogu se u prvi mah zaleteti, i biti iznenađeni, ali ovaj put će odigrati mudrije i neće dozvoliti da ih neko vuče za rukav.

Zdravlje

Bolovi u zglobovima.

JARAC

Posao

Jarčevi mogu biti nestrpljivi kada je posao u pitanju. Oni koji očekuju neke nove poslovne pregovore mogu biti zbunjeni, pošto se situacija ne pomera sa mrtve tačke. Ova nedelja nije povoljna za sklapanje novih poslova, koji uključuju ulaganja. Neki Jarčevi neće uspeti da ostvare svoje poslovne zamisli.

Ljubav

Na emotivnom planu ova nedelja može biti poprilično napeta. Naručito pažnju treba obratiti u sredu i petak. Jarčevi mogu zahtevati od svojih partnera da se uozbilje, i da im veza pređe na viši nivo. Neki pripadnici ovoga znaka će se mučiti zbog nekih stvari iz prošlosti.

Zdravlje

Nervoza.

VODOLIJA

Posao

Ova nedelja može biti poprilično problematična kada je posao u pitanju. Trebalo bi obratiti pažnju kome se poveravaju, jer neko iz okruženja može biti neiskren prema njima i pričati loše iza njihovih leđa. Sredina nedelje može doneti povećanje obima posla, i napetu situaciju.

Ljubav

Na emotivnom planu Vodolije mogu osetiti nezadovoljstvo, jer im partneri ne pružaju dovoljno pažnje. U ovom periodu mogu otrkriti neku tajnu povezanu sa njihovom prošlošću, što Vodolije može poprilično šokirati i zbuniti.

Zdravlje

Pad imuniteta i malaksalost.

RIBE

Posao

Ribe se mogu razočarati u nekog poslovnog saradnika. Trebalo bi obratiti pažnju sa kime sarađuju. U ovoj nedelji se treba čuvati krađa i malverzacija sa novcem. Neki poslovi mogu biti na rubu propasti krajem nedelje, ali će se Ribe na kraju ipak izvući.

Ljubav

Na emotivnom planu Ribe mogu imati žustrije raspravre sa partnerom zbog novčanih pitanja. Partneri im mogu prikrivati neke stvari.

Zdravlje

Depresivna stanja i promene raspoloženja.

(astrokutak.net)