Tranzit Jupitera imaće veliki uticaj na karmu, ali i na ljubavni život

Kretanje Sunca Jupitera uticaće na ljubavni život svih pripadnika Zodijaka posebno na romantičan odnos sa partnerima, a uticaj će biti veći nego što smo mogli i da zamislimo.

Tokom poravnanja Sunca u Biku i Jupitera u Škorpiji sa Suncem prekoputa Jupitera, imaćemo osećaj da nas je pogodila neverovatna sreća jer će sve doći na svoje mesto. Jedina mana je da morate da se pokažete dostojnim tolike dobrote.

Foto: Pixabay.com /Da li ste zaslužili bolju priliku za ljubav?

Sunce predstavlja nas kakvi zapravo jesmo i ko smo. Zbog Bika, prizemljeni smo, praktični, samouvereni i pragmatični kada su naši izbori u pitanju. Pokazuje nam i šta nam je potrebno kako bismo dobili šta želimo, naročito kada je reč o ljubavnom životu.

Jupiter u Škorpiji je nešto drugačiji i dok planeta napretka i rasta želi da poboljša sve što dotakne, Škorpija se trudi da sve izbalansira kada je u pitanju karma, srodne duše i duboke romantične veze.Jupiter je svetliji i veći od života, a Škorpija je mračna i predstavlja drugu stranu koja se krije u svakome od nas. Ona se nosi sa dubinom, snovima, željama i svemu što krijemo od onih koji nas okružuju.

Ovaj period iznenadiće nas nekim dobrim stvarima koje će nam se desiti, a kojima smo se nadali. Ali, kao i sa svime u životu, postoji i druga strana. Ukoliko smo bili dobri, ljubazni i zahvalni sada ćemo ubirati plodove. S druge strane, ako smo bili nepošteni, nezahvalni ili zavidni onda će dobrota izostati.

Foto: Pixabay.com/Planete šalju jasnu poruku: “Kako sejemo tako i žanjemo”!

Ovaj tranzit će osvetliti našu vezu sa egom i nama samima jer da bismo mogli da napredujemo u životu moramo da budemo svesni toga čega smo vredni i šta ostavljamo iza sebe. Mnogi od nas osetiće krivicu zbog toga kakvi smo zaista i ne prihvatamo tuđu sreću jer naša izostaje. Sunce nasuprot Jupiteru trudi se da to promeni.

Ovo je period kada ćemo se osloboditi tereta prošlosti i nećemo više robovati našim izborima, piše YurTango. Shvatićemo čega smo dostojni i šta zaslužujemo, pa ako shvatimo da zaslužujemo uspešnu i zdravu vezu onda ćemo ka njoj i ići. Sve je to proces, ali u ovom periodu imaćemo snage za sve.

Foto: Pixabay.com/Ako smo bili dobri, za nas nema zime.

Kako ništa ne pada sa neba, za sve moramo da se potrudimo. Moramo da budemo svesni koliko smo i čega vredni i da se pripremimo za ono što u ljubavi zaslužujemo. U ljubavi se ne vrti sve oko sreće već oko toga da nikada ne odustajemo i da se trudimo oko stvari koje nam mnogo znače.

Telegraf.rs/M.K.