Kako bismo dobili ono što želimo – moramo da glasno izgovorimo naše želje

Tokom ove nedelje imamo dva velika pomeranja koja utiču na naše ljubavne živote i to ne samo u narednih nekoliko dana, jer Sunce sreće Pluton, a Merkur očekuje namršteni i ozbiljan Mars.

Foto – Ilustracija: Pixabay/Eksplozivna energija Sunca prodrmaće naš ljubavni život.

Maj je veoma drugačiji od aprila i čini nam se da je on bio samo uvertira za sve što nas očekuje ovog meseca. Iako stalno pričamo da smo ostavili prošlost iza nas, sada je vreme da počnemo i tako da se ponašamo. Položaj koji večeras zauzimaju Sunce i Pluton osetićemo svi.

Sunce uvek predstavlja našu suštinu, dok je Pluton sve samo ne miran, a u Jarcu izvlači sve emocije iz nas. Sunce treba da nam pomogne da postanemo najbolje verzije nas samih i da uradimo sve što možemo ne bi li bili bolji. Kako je ono u Biku, bićemo stabilniji i smireniji, tako da ćemo sve posmatrati sa strpljenejm.

Foto: Pixabay.com/Vreme je da se posvetimo vezama koje su nam bitne.

Ali, Pluton nema nameru da miruje. On ispoljava svoj uticaj kad god poželi i kako god poželi, a njegov glavni cilj je da razbije status quo. On vlada svime što se nalazi ispod površine i trudi se da to izbije na površinu. On to ne čini na katastrofičan način, već osvetljava tamne strane emociaj i tera nas da ih ispoljavamo.

Zajedno, Sunce i Pluton, usmeriće svu našu pažnju na veze koje su stvarno bitne. Bilo da ste u vezi ili ste solo, osećaćete da čvršće stojite na nogama i tačno ćete znati šta očekujete od partnera. Iako nam se čini lakše i bolje da se zavalimo i pustimo stvari da se same dešavaju, energija koja će nas zapljusnuti večeras nateraće nas da se pokrenemo i poboljšamo život.

(Telegraf.rs/yourtango.com)