Crnogorska policija još nije identifikovala ubicu Ukrajinke Anastazije Lašmanove koja je izbodena u svom stanu u kotorskom naselju Dobrota.

Njeno tijelo je našla prijateljica sinoć, a uviđaj je nastavljen i danas.

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza”, na mjestu na kome je bio istoimeni stari hotel.

Inače, Anastasija je prije dvije godine u Budvi otvorila i salon ljepote “Femme fatale”, piše Blic.

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta Neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

U Crnu Goru je došla prije nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme “Mimoza Group” stoji ruski biznismen Valerij Zadorin koji je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije “Aroma”.

On je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Osim tih “preduzetničkih” sposobnosti, Anastazija Lašmanova bila je poznata na “ženskim” sajtovima u Crnoj Gori gdje je veličan njen stil i da je oličenje elegancije i ekstagavancije.

Tako je u martu mjesecu na jednom od tih portala izabrana za “damu mjeseca”.

Između ostalog opisana je kao dama kojoj plijeni pojavom i energijom, a njen stil je, kako su naveli autori, “nešto što se mora primjetiti”.

– Ona jednostavno uvijek izgleda kao da udiše, jede i pije modu. Anastasia kao pravi hedonista uživa u životu, ali je i veliki radoholik i perfekcionista, kod kojeg je svaki detalj doveden do savršenstva – napisano je o Ukrajinki.

Srpskainfo