Veliki broj navijača i jedan policajac povređeni su u tuči navijača Partizana oko 15 h na naplatnoj rampi “Nais”, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći agenciji Beta

“Veći broj navijača naše ekipe zbrinule su na licu mesta i oni su odbili da budu prebačeni do Kliničkog centra. Do Kliničkog centra prebačeni su jedan policajac sa povredom noge i navijač sa povredom glave”, kazali su u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, svi povređeni imaju lakše telesne povrede, uglavnom glave, ruku i nogu.

B92
B92

ve frakcije “navijača” fudbalskog kluba Partizan sukobile su se oko 15h na auto-putu Beograd-Niš, a krenuli su na utakmicu finala Kupa Srbije protiv lučanske Mladosti u Surdulici koja počinje u 19h.

Prema rečima očevidaca, policija je uspela da razdvoji sukobljene grupe navijača, a veliki broj ekipa Hitne pomoći ukazuje pomoć povređenima.

Prema nezvaničnim informacijama, navijači su u tuči koristili baklje, kamenje i letve, zbog čega je privremeno zatvoren pravac ka Leskovcu.

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, koji je zbog tuče bio obustavljen u smeru od Beograda ka Nišu, normalizovan je, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

B92