OVAN

Početak nedelje nije prikazan kao emotivno stabilan. Bićete u periodu koji predstavlja veliku napetost, isčekivanje ili nestrpljenje.

Nije važno da se preterano udubljujete u neki novi projekat već da pustite vreme da pokaže kojim putem da idete. Ovnovi koji su u braku imaće finansijskih poteškoća. Ovan koji je slobodan može da uživa u čarima ljubavi sa jednim Strelcem.

Zdravlje vam je povezano sa venama.

BIK

Posao koji je povezan sa nekom inostranom kompanijom može da vam napravi veći problem tokom sedmice. Morate da psihološki izdržite da biste izvukli najbolje iz ovog posla u suprotnom možete imati gubitak finansija. Pokušajte da poslušate savet Ovna ili osobe iz znaka Jarac.

Emotivno ste u boljem periodu nego predhodnih nedelja. Ako tražite ljubav sama će doći. Ukoliko ste u vezi onda bolji odnos od petka a Bik u braku mora da zaustavi svoje čangrizanje i kritiku.

Zdravstveno ste preumorni.

BLIZANCI

Dani koji su pred vama su bolji i bolji i vi to vidite i shvatate. Niste opterećeni poslom ali razmišljate totalno trezveno. Sigurni ste u ono što radite. Gajite dobre odnose sa saradnicima i neće biti nekih većih problema.

Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom. Imate osećaj da vas ne sluša ali isto tako i vi nikog ne slušate, sve radite po svome. Ukoliko ste sami možete da računate na poznanstvo sa osobom koja ima mnogo energije i ambicije.

Zdravstveno ste opterećeni pa ćete patiti od bolova u glavi.

RAK

Osoba rođena u znaku Vage vam je dobra i sa njom možete da izgradite odnos koji mora da bude na jednom zavidnom nivou. Ona će vam pomoći da sledite ideje i sprovedete u delo. Sledite svoj instikt ako želite da postignete nešto bitno u poslovnom odnosu.

Morate ovih dana da se više posvetite voljenoj osobi jer oseća da se udaljavate. Da li je to posao razlog ili emocija nije dobro ni jedno ni drugo.

Zdravstveno morate da se lečite alternativno.

LAV

Već nekoliko nedelja ste na ivici nerava. Ne možete da nađete zajednički jezik sa autoritetima i to je tako. Nikako ne volite pritisak niti da vam neko stalno govori kako i šta da radite. Ali morate da shvatite da saradnja i dogovor imaju veliki uticaj na svaki odnos posebno na poslovni. Poslušajte savet jednog Ovna ili Device.

Emotivni život vam je povezan sa osobom iz znaka Ribe ili Vaga. Uživate u svom domu.

Čuvajte zdravlje, ovaj period je osetljiv.

Foto: Shutterstock

DEVICA

Potrebno da je da ponudu koju dobijete iskoristite. Pored toga što je neočekivano stigla to je prednost da se opustite i počnete da radite punom parom. Dobar period za zaradu. Ako mnogo razmišljate možete izgubiti elan ili jednostavno odustati što svakako nije dobro.

Emotivno u vezi ste sa osobom koja ne može da vas prati. Verovatno ćete nastaviti dalje ali bez nje. Vama je ljubav ovih dana na poslednjem mestu, na žalost.

Zdravstveno ste ponekad u depresiji.

VAGA

Još uvek razmišljate šta dalje. To je dobro za vas jer ste znak koji ne voli da žuri. Mislite da je potrebno da se stabilizujete samo onda kada vama odgovara. Svaku odluku koju donesete je vaša želja. Važno je da se pokrenete.

Budite brižni i nežni prema osobi koju volite. Ponekad ste hladni teški za komunikaciju, čak znate dobro da odgovorite a da niste u pravu. Ukoliko ste sami i tražite ljubav onda ćete je naći u blizini, verovatno neko od vaših prijatelja pravi zabavu. To je idealna prilika.

Zdravlje vam je sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Opterećeni ste previše privatnim poslom. Potrebno je da se opustite kako bi vam krenulo. Stvarate nesvesne blokade sami sebi. Mnogo radite. Nije preporučljivo da se toliko trošite. Novac od četvrtka.

U ljubavi imate sličan stav. Dopada vam se neko do koga je možda teško doći. Osoba je osetljiva, emotivna, ranjiva. Potrebno je više pažnje i pre svega starpljenja.

Zbog toga možete zdravlje da poremetite pa ćete imati krvni pritisak povećan.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Početak sedmice teži. Imate period koji morate da pretrpite. Niste raspoloženi ali prijatelj će vam pomoći oko zarade. Novi posao ili završetak onog što ste započeli biće regulisani tokom nedelje. Pokažite više volje i optimizma.

Pomalo ste zaboravili na ljubav. Kao da ste upali u vlastitu mrežu samoće. Ne osećate dosadu ali ipak niste tip koji voli da sedi sam. Potrebno vam je društvo a najbolji je neko iz vazdušnog znaka.

Krećite se više, pomozite sebi na taj način da izbacite negativnost iz sebe.

JARAC

Zanimljiva sedmica za sve pripadnike ovog znaka. Ako ste u poslu menadžer onda je to za vas posebno povoljan period. Dosta obaveza ali isto tako mnogo šansi, mogućnosti pred vama. Da li ćete se snaći, odgovor je uvek pozitivan! Sreća vas prati a i vi se potrudite da nju prihvatite.

Dobri dani za ljubav od srede posebno oni koji su slobodni i žele novo poznanstvo. Jarac u braku mora da obrati pažnju na nekretnine. Pravna rešavanja.

Zdravstveno ste sasvim dobro.

VODOLIJA

Početkom nedelje Mesec je u Strelcu, znaku optimizma. Morate da se stabilizujete posebno misaono kako ne biste upali u neku svađu ili izgubili posao zbog vašeg impulsivnog i nervoznog stava prema drugima.

U ljubavi vas očekuje nova ljubavna afera, ne veza. Vi trenutno uživate u tome ali ste dovoljno inteligentni da prekinete onda kada vidite da vam nešto ne ide kako treba.

Zdravstveno ste zavisni od kafe, nikotina.

 

RIBE

Vrlo ste nepredvidljivi. Volite da se nađete u situaciji koja vam predstavlja mistiku. Ako želite da radite vi radite. Ukoliko mislite da treba da se odmarate ili izađete iz posla koji nije za vas vi to činite. Znate šta treba u svakom trenutku, zbog toga mnogi vam zavide.

Emotivno se osećate zadovoljni i srećni jer ćete biti uvek u društvu osoba koja vas vole. Ako ste u braku onda popravite odnos sa partnerom nekim poklonom ili putovanjem.

Zdravstveno vam je potrebno više opuštanja, spa centar.