Aca Lukas je nedavno proslavio to što je postao djed, a za nekoliko mjeseci bi mogao ponovo da se veseli jer postoji mogućnost da dobije peto dijete, tvrdi Tanja Bogdanović u ispovjesti za “Blic“.

Dvadesettrogodišnja djevojka iz Beograda tvrdi da je prije mjesec dana ostala u drugom stanju sa Lukasom, a kako za “Blic” navodi, on joj je nudio novac da abortira, a kada je to odbila, kaže da su uslijedile prijetnje.

Tanja za “Blic” otkriva i sve detalje odnosa sa folkerom.

– Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lijepa. Vidjeli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pjevao. Posljednji put kad smo se vidjeli sa nama se bila njegova četiri druga i dvije drugarice. On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sjedila sa njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna – započinje svoju priču Tanja Bogdanović, i nastavlja: “Pozvala sam ga i rekla mu da sam trudna, a on me je pitao koliko para mi treba da abortiram”.

-Onda su me zvali i neki njegovi prijatelji koji su sjedili sa nama tada kada smo se vidjeli u njegovom domu. Ne znam ni sama da li ću da abortiram, ne zbog njega, već zbog sebe. Ne znam da li uopšte hoću da imam Lukasovo dijete. Rekao mi je da će uraditi sve što hoću da se trudnoća prekine. Pošto nisam prihvatila novac, krenule su prijetnje. Rekao je da će mi je**ti mater i svašta još, pa se onda naglo promijeni i bude dobar, pa opet prijeti. Strašno je. Ja sam njega blokirala, ali on me zove sa ko zna čijih brojeva – ispričala je.

Povodom priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

– Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dijete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata – rekao je Aleksandar Vuksanović za “Blic”.

Srpskainfo