Ako ste među onima koji ne veruju u horoskop, ali veruju u karakterne podele prema horoskopskom znaku, nije loše baciti oko na ove sitnice. Ko zna, možda je baš pogođeno!

Ovan

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.

Blizanci

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutiljive žene koje ne znaju s rečima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

Rak

Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac Rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećanja. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, Rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.

Lav

Lavovima je potrebna pažnja, i iako će na početku pokušati da osvoje ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvataš zbog čega je on genijalan, onda ga ne zaslužuješ.

Devica

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako ti je svejedno što ti je auto neuredan i misliš da je mnogo važnije živeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Devica nikako nije za tebe.

Vaga

Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbegavanju svađa i konfrontacije. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.

Škorpija

Škorpija iznad svega ceni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da pređe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce Škorpiji.

Strelac

Skloni avanturi i rizicima, Strelci jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kući gledati film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali Strelac ne želi ni da čuje za takvu.

Jarac

Jarac kod žena jako ceni kad su dobre s novcem. Žena koja je uvek u minusu i pozajmljuje novac jako će ići na živce Jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.

Vodolija

Ekstremno su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im neverovatno idu na živce.

Ribe

Sebičnost je za Ribe najgora karakteristika, pa će muškarac Riba pobeći glavom bez obzira ako oseti da je žena takva.

Izvor: index.hr