Velike promene često dolaze posle mirnog perioda

Večeras i sutra bićemo svedoci serije od tri različitih poravnanja na nebu koja formiraju Veliko Vodeno poravnanje, sa Merkurom u odnosu sa MarsomJupitera sa Venerom i Venerom sa Neptunom – a sve to uticaće na naš horoskopski znak i ljubavni život.

U astrologiji poravnanje o kome pričamo je položaj koji zauzimaju planete kada je između njih ugao od 120 stepeni. Ovakva poravnanja su uvek srećna, mirna i harmonična, a sva poravnanja koja smo naveli zajedno nam donose blagoslov u život. Kako je u sve umešan i Jupiter, možemo da očekujemo velike stvari.

Merkur je samo jedna od planeta koja će učestvovati u velikom poravnanju Foto: Profimedia/Alamy

Prvo poravnanje koje ćemo osetiti je ono između Merkura u Blizancima i Marsa u Vodoliji. Dve planete koje su najkomunikativnije ovde se susreću, a ovog puta ćemo imati potrebu da kažemo istinu koliko god ona bila neprijatna za druge. Merkur u Blizancu može da sagleda obe strane situacije, a Mars u Vodoliji navešće nas da otvoreno govorimo o svemu.

Ovo Vodeno poravnanje doneće promene u naše ljubavne živote kada su romantične veze u pitanju. Voda teče, ide gde želi, ne bori se, ne želi da uništi nešto što joj se nađe na putu, već samo teče jer to je njen cilj. Oni koji su u vezi osetiće istu ovakvu energiju.

Sledeći je odnos Jupitera u Škorpiji i Venere u Raku koji se bavi srodnim dušama, ljubavlju, osećanjima i željom da se nešto prevaziđe i da se izgradi nešto što će da potraje. Osetićemo svu dubinu našeg odnosa i želju koja izvire iz same dubine naših duša. Jupiter u Škorpiji voli proširenja kako bi stvari učinio većim od života, a zbog njega ćemo biti spremni da uradimo sve da dostignemo ljubav kakva se javlja samo jednom u životu.

Venera je samo jedna od planeta kojaće nam promeniti ljubavni život tokom ovog poravnanja Foto-ilustracija: Foter/NASA

Ovom duu se pridružuje i poravnanje Venere i Neptuna u Ribama. Neptun nas navodi da osetimo i pokažemo bezuslovnu ljubav, a sve nam se čini kao san. On veruje u bajke, u srećan kraj i šta god da se desi ne menja njegovo ubeđenje da je prava ljubav moguća.

Sa ovim planetama (Jupiter, Neptun i Venera) u vodenim znacima bićemo fokusirani na ljubav, verovaćemo da je sve moguće i verovaćemo da ćemo dobiti ljubav koja je bolja i veća nego što smo se nadali. U narednih nedelju dana bićemo jako bliski sa voljenim osobama i osećaćemo duboku ljubav.

Vreme je da pogledamo u dubinu i da iskoristimo priliku da naši snovi postanu stvarnost. Ljubav će promeniti naše živote, nas i složiće sve u našem životu u idealnu slagalicu. Kako bi se to stvarno desilo, moramo da napravimo pomak, pokažemo inicijativu, da izgovorimo istinu i budemo svesni da nekad nije dovoljno da samo osećamo ljubav već i da uradimo nešto kako bismo pokazali kako se osećamo.

(Telegraf.rs/yourtango.com)