Pravnica je uvek doterana i izgleda zanosno, ali izgleda da je ovoga puta mnoge šokirala modnim izborom

Amal Kluni poznata je kao žena od stila koja modno inspiriše dame širom sveta, ali svi su se iznenadili kada su je videli u ovoj haljini, piše Lepa & srećna.

 

Džordž Kluni dobio je AFI nagradu za životni doprinos filmskoj umetnosti, ali slavu na crvenom tepihu ukrala mu je njegova lepa supruga Amal. Pravnica je uvek doterana i izgleda zanosno, ali izgleda da je ovoga puta mnoge šokirala modnim izborom.

foto: Profimedia

Amal se odlučila za Pradinu haljinu nežnoroze boje, sa velikim šlicom koji otkriva njene savršene noge ali i vrlo dubokom izrezom na grudima i leđima.

 

Da podsetimo, Amal je na Met gala večeri u 2018. goodini nosila kombinaciju pantalona i haljine, a sada se odlučila za šorts preko kojeg se spušta plašt i čini da izgleda kao haljina. Donji deo haljine, odnosno plašt, ima sitan cvetni dezen u zlatnoj boji, pa ne čudi što je Amal odlučila da haljinu kombinuje sa zlatnim sandalama.

 

Navikli smo da viđamo Amal u klasičnim i svedenim kombinacijama, pa su mnogi na Internetu komentarisali kako je za pravnicu ova haljina previše provokativna i da je stvorena za mladu devojku, a ne zrelu ženu.

foto: Profimedia

Amal je kao frizuru izabrala raskošne talase, a kao modni dodatak ponela je pismo-torbicu.

Bez obzira na to da li vam se sviđa haljina ili ne, morate priznati da Amal u 40. godini izgleda savršeno.

STIL