Svako ima neke negativne osobine, ali zavisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih meri izneti na videlo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan
Ovnovi će za svog partnera uraditi sve na svetu, a problem nastaje kad počne da očekuju istu stvar zauzvrat. Nažalost, najčešće je ne dobijaju, zbog čega Ovnovi osećaju da ih osoba s kojom su u vezi ne ceni.

Bik
Bikovi obožavaju rutinu jer se u njoj osećaju sigurno, ali nažalost u vezama to drugoj osobi često postaje dosadno.

Blizanci
Na njih je teško računati jer se stalno predomišljaju, a kad se posvađaju s partnerom, Blizanci često oko sebe izgrade zid i postaju nedostupni za razgovor.

Rak
Zaljubljeni u ljubav, Rakovi često budu preintenzivni u vezama pa znaju da preplaše drugu osobu.

Lav
Preponosni da bi tražili pomoć kad stvari zapnu, Lavovi često uništavaju sopstvene veze jer će radije tvrdoglavo odustati od svega nego prihvatiti pomoć i raditi na problemu.

Devica
Device vole da rade stvari na tačno određeni način, a svako odstupanje od njihovih pravila ih poprilično frustrira pa često postaju nepodnošljivi partneri.

Vaga
Vage vole da je sve u ravnoteži, a zbog toga često imaju problema s donošenjem konkretnih odluka. Svađe zbog neodlučnosti su za Vage često početak kraja veze.

Škorpija
Škorpije se veoma teško zaljubljuju, zbog čega često unište vezu i pre nego što je i zaista započela. Jednom kad se zaljube, to je sasvim druga priča, ali do tad oko sebe grade zidove i ne puštaju nikog unutra.

Strelac
Za Strelčeve je problem njihova potreba za lovom, pa će tako uprkos činjenici da su u kvalitetnoj vezi, Strelčevi veoma često pokušati da ulove nešto što još nemaju.

Jarac
Jarčevi će se u potpunosti posvetiti osobi koju vole, ali to nažalost neće moći da urade sa svim ostalim ljudima u blizini. Zbog svog zatvorenog karaktera, Jarčevi često deluje hladno i nezainteresovano u društvu porodice ili prijatelja osobe s kojom su u vezi.

Vodolija
Vodolije samo treba pustiti na miru i dati im priliku da tu i tamo budu sami. Nažalost, potreba za samoćom drugima često izgleda kao nezainteresovanost, zbog čega Vodolije u vezama imaju problema.

Ribe
Jedan od najčešćih uzroka razvoda je novac, a Ribe su jako loše s novcem. Ne znaju da raspolažu sa njim, zbog čega često imaju nesuglasice u vezama.

Izvor: index.hr