Kako će proteći nova astro nedelja od 11. do 18. juna, kome će se srećna zvezda okrenuti leđa, a koga će zahvatiti talas ljubavi, saznajte u nastavku.

OVAN
Hrana
U ovoj sedmici su vam vaši živci najpreči, pa gledajte da ih sačuvate, a pogotovo ne jedite kad ste nervozni, jer će vam hrana ili pasti kao kamen na želudac, ili nećete moći da jedete od nervoze. Odgovaraju vam mali obroci, ne pretovarujte stomak, jer će postojati problem sa varenjem!
Ljubav
Da je situacija sa partnerom dobra – pa i nije. Već neki izvestan period sve „puca“ – od ljubomore, od rasprava, od nezadovoljstava, od loše komunikacije. Ukoliko puštate da se sve rešava samo od sebe, budite sigurni da će se rešiti, da – ali na najlošiji mogući način, jer vas i na dalje čeka ako ne ista, a ono gora situacija. Zato, drage i dragi moji – ukoliko imate nameru da održite odnos u kojem ste, koristite uticaj mladog Meseca u vašem polju komunikacije! Sedite sa voljenom osobom i otvorite karte. Ako treba da se mirite – mirite se, a ako treba da se razilazite – bar se raziđite kao ljudi! Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva, ali i velika strast su tu. Dobro da se nešto započne. A gde vas vodi – to sada nije važno..
Posao
Odlična nedelja da se realizuje jedan, prilično važan poslovni dogovor. Da se „bace“ potpisi i sve zaključi kako treba. Čak i nezaposleni mogu da se „ovajde“ i pronađu, možda privremen ili na kratak ugovor, ali dosta solidan posao. U svakom slučaju – ovo vam je sedmica dobra za realizaciju, dobra za dogovore, za kretanje, čak dobra i za privatne poslove, ali samo one koji funkcionišu već duži niz godina. Nije dobra za uplitanje u rasprave sa starijim kolegama ili šefovima, jer će vas „saseći“ – i imaće pravo!
Novac
Finansijska situacija ide ka poboljšanju. No, morate obratiti pažnju na ponedeljak i utorak, jer u tim danima ste skloni da previše potrošite ili da nešto preplatite.
Zdravlje
Tegobe sa stomačnim delom više će potkačiti starije Ovnove. Mlađi bi morali da nađu izduvni ventil za nervozu.

BIK
Hrana
U prvih par dana možete toliko preterivati kada je hrana u pitanju, toliko se prepuštati užicima da će i vama u jednom trenutku biti jasno da ovako više ne može. Mlad Mesec vam daje priliku da zaista, iz korena promenite nešto, a samim tim se osećate bolje i budete zdraviji!

Ljubav
Varijanta vruće – hladno po pitanju emotivnog odnosa u kojem ste, nastavlja se i dalje. Sam početak nedelje vas dočekuje u jednoj vrlo uzburkanoj fazi, imaćete osećaj da se i partner, ali i kompletna situacija urotila protiv vas i možete reagovati prilično burno. Ako na scenu stupi i ljubomora, sigurno je da ćete ove dane provesti u veoma vatrenoj atmosferi. Naravno, najbolje je iskoristiti je za zajednički odlazak u spavaću sobu umesto za rasprave, pa pokušajte da poslušate ovaj savet….Ukoliko ste slobodni, odnos sa nekim od prijatelja već se poprilično uzburkao. Evidentno je da je to mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite konkretan potez, već se igrate glupih igrica….
Posao
Pojedini Bikovi će vrlo ozbiljno početi da se interesuju za pokretanje privatnog posla. Vreme je da se ovom segmentu posvetite, jer ste ušli u fazu kada je pokretanje i moguće i poželjno. Mlad Mesec u vašem polju posla i finansija daje vam vetar u leđa – pa izvolite, usudite se da zakoračite u nešto nepoznato! Generalno gledano – manji problemi u partnerskim odnosima i saradnjama, uglavnom zbog toga što ni vi ni druga strana trenutno ne težite kompromisu, već želite da isterate svoje.
Novac
Popravljanje finansijskog segmenta je tek naglašeno, pa tokom ove sedmice ipak nećete imati potrebnu stabilnost. Obratite pažnju prilikom kupovine – skloni ste da potrošite više od planiranog.
Zdravlje
Pored potrebe da promenite nešto u načinu ishrane, trebali biste ozbiljno da uzmete u razmatranje neki vid rekreacije.

BLIZANCI
Hrana
Potrebni su vam obroci sa više biljnih vlakana i proteina. Takođe, bilo bi dobro da obroci ne budu previše obilni. Obzirom da je ove sedmice mlad Mesec u vašem znaku, možete napraviti velike promene po pitanju ishrane, koje će vam od samog početka izuzetno prjiati.
Ljubav
Zauzeti Blizanci tokom ove nedelje traže „izlaz“ i bekstvo iz ne baš toliko dobrog odnosa sa partnerom. Nekih situacija vam je već preko glave, ali se iskreno rečeno – ni ne trudite da ih rešavate, jer vas mrzi da non stop ponavljate jedno te isto, a da se ništa ne kreće na bolje. To bekstvo može biti kroz više kontakata sa društvom, ali kod nekih od vas – i kroz naglašena flertovanja, ili preko društvenih mreža, ili preko poslovnog segmenta. Savet – iako smatrate da imate situaciju pod kontrolom, zapitajte se kuda vas sve ovo može odvesti….Ukoliko ste slobodni – neko nov vam može iznebuha upasti u život i totalno vas „poremetiti“. Može da „padne“ brzinsko, ali vrlo snažno – zaljubljivanje.
Posao
Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti tokom ove sedmice donosi vam ulazak u novu životnu fazu, koja će se između ostalog, odraziti i kroz poslovni segment. U prvom delu ove sedmice shvatićete da neke stvari ne radite na pravi način i da je promena neophodna. Razmislite dobro o potezima koje ćete povući, jer će oni obeležiti duži naredni period za vas. Prvi deo nedelje može vam doneti neke manje neprijatnosti na poslu, moguće i probleme sa kolegama koji vam rade iza leđa…
Novac
„Napad“ troškova, ali i dugovanja kreće na vas od samog početka nedelje. Ne padajte u dubiozu, ubrzo ćete izaći iz ovih problema.
Zdravlje
Problemi sa stomačnim delom kod starije generacije ovog znaka. Mlađi – glavobolja i nesanica.

RAK
Hrana
Sa nekim navikama po pitanju ishrane možete bukvalno preseći preko noći. Generalno gledano – sada ćete uživati u malim, ali ukuksno spremljenim i aranžiranim obrocima. Uvrstite u svoju ishranu više orašastih plodova, mlečnih proizvoda, a začine smanjite na najmanju meru.
Ljubav
Rakovi koji su zauzeti bi trebali da tokom ove nedelje povedu nešto više računa o partnerovim osećanjima. Vama se otvaraju mogućnosti za više provoda, za više druženja sa prijateljima, čak i za poneki flertić, a voljena osoba bi iz svega ovoga bila izostavljena. Što se tog flertića tiče, možda biste ipak trebali da budete oprezniji, jer se nešto tog tipa lako može pretvoriti i u mnogo više. U prevodu – pokušajte da dovoljno svog vremena posvetite i osobi koju volite i ne tražite „hleba preko pogače“. Ukoliko ste usamljeni (a to je prosto neverovatno jer je ipak Venera još uvek u vašem znaku), definitivno biste tokom ove sedmice mogli da promenite svoj status. Nešto ludo, moćno i brzo juri ka vama….
Posao
Planeta Merkur ulazi u vaše polje ličnosti i vreme je da se posvetite onim dogovorima ili planovima koji su već neko vreme u vašoj glavi, a sve čekate pravi trenutak da ih pokrenete. E, pa taj trenutak je i došao. Takođe, na dnevni red će doći i preispitivanja saradnji i poslovnih partnerstava koji su već u toku. Sada dogovarate neke ozbiljnije poslove, one koji će vas pratiti kroz duži vremenski period. Bićete organizovaniji i spremniji da se posvetite svakom, pa i najsitnijem poslovnom zadatku.
Novac
Venera ulazi u vaše polje finansija, što bi trebalo da ih popravi, ali verovatno ne tokom ove sedmice. U ovom periodu još uvek su više naglašeni troškovi. Nije trenutak za ulaganja, sačekajte malo.
Zdravlje
Grlo vam je ove sedmice dosta osetljivo.Izbegavajte gazirane i previše hladne napitke. Starijim Rakovima neće prijati promenljivo vreme.

LAV
Hrana
Prošla sedmica vas je pomalo iscrpela, pa vam treba ishrana sa više proteina i biljnih vlakana. Ne preterujte sa mlečnim proizvodima. Prijaće vam i sve vrste variva i hrana kuvana na pari ili grilovana. Izbegavajte belo brašno i slatkiše.
Ljubav
Ulazak Venere u vaš znak bi, u teoriji, trebao da poboljša odnos između vas i voljene osobe, ali u praksi to neće biti tako. Očekuje vas veća svađa polovinom nedelje, a sigurno je da će do kraja ovog perioda situacija biti dosta napeta. Ukoliko probleme koji sada izađu na dnevni red ne budete rešavali „koliko odmah“ postoji tendencija da se oni samo pojačavaju u narednom periodu. Inače (ovo važi samo za pojedine Lavove) – problem u odnosu se ne rešava na taj način što uđete u paralelnu vezu….čisto da znate….Što se tiče slobodnih, sigurno je da ćete u ovom periodu privući mnogo udvarača. Ipak, trebali biste negde da prepoznate da li je i jedan od njih ozbiljan ili samo traži avanturu….
Posao
Moguća je rasprava sa kolegom ili saradnikom na koga ste prilično računali a ko vam je ne pomogao, nego samo odmogao po nekim poslovnim pitanjima. Ako ništa drugo, shvatićete na koga više ne možete da računate. Generalno gledano – tempo obaveza će se samo pojačavati, a vama će se činiti da nemate ni trenutka predaha za sebe. Jeste naporno, ali pokušajte da se organizujete na najbolji način da biste mogli sve da postignete bez grešaka. Teško vam je da uklopite lične i poslovne obaveze.
Novac
Finansije su vam i dalje vrlo promenljive, a nekim svojim potezima i neumerenošću – možete je samo dodatno destabilizovati.

Zdravlje
Kod mlađih naglašeni nervoza, problemi sa spavanjem, iritacija stomaka. Kod starije generacije Lavova – proveravajte češće krvni pritisak.

DEVICA
Hrana
Svoju ishranu tokom ove sedmice obogatite namirnicama koje sadrže više vitamina B. Konzumirajte jaja, meso, mleko i mlečne proizvode, ribu, zeleno lisnato povrće, banane, citruse. I dalje ste u fazi osetljivosti stomaka, pa ne preterujte sa namirnicama za koje znate da vam baš i ne prijaju varenju.
Ljubav
Susret sa nekim koga ste ranije poznavali, ili simpatisali poprilično može da vas prodrma, bilo da imate partnera ili da ste sami. Ukoliko ste u ovoj prvoj kategoriji, budite svesni da će ova osoba početi jako da vam se uvlači od misli….a od razmišljanja do realizacije mali je korak, zar ne? Za sada vas još uvek sputava to što ne želite da voljenoj osobi radite nešto iza leđa….a dokle će to biti baš tako, to ćemo tek videti…Ukoliko ste slobodni, itekako je moguće da je ova osoba jedan solidan broj godina starija od vas, ali to vam ni malo ne smeta da ne možete da je izbacite iz glave. Za sada se prava realizacija ne vidi, ali znate kako se kaže – gde ima volje, ima i mogućnosti…..Pa – izvolite, potrudite se….
Posao
Mlad Mesec je tokom ove nedelje u vašem polju karijere i počnite polako da se spremate na velike promene koje će krenuti u roku od par nedelja. Moguće je da ih za sada ne vidite, ili čak sumnjate u to da bi one mogle da se dogode (jer ih već previše dugo čekate), ali – živi bili, pa videli….Malo će vas ove sedmice boleti mozak od nekih situacija, a pogotovo nekih ljudi na poslu, ali trenutno je najpametnije ne obraćati pažnju na to i posvetiti se svojim obavezama. Ionako ih ima previše….
Novac
Računi se gomilaju, a vi već počinjete da se nervirate oko toga. Vreme je da neke osobe podsetite da vam duguju novac.
Zdravlje
Problemi sa stomakom se nastavljaju, naročito kod starijih pripadnika znaka. Mlađi – izbacite nagomilan stres kroz rekreaciju ili šetnju prirodom.

VAGA
Hrana
Pravi je trenutak za promene po pitanju ishrane. Ne kažem da će biti lako, ali ćete time kako se osećate i kako izgledate – vrlo brzo biti više nego zadovoljni! Izbegavajte prženu, premasnu i pohovanu hranu – em će vam teško pasti na stomak, em će štetiti vašoj koži.
Ljubav
Vaši emotivni odnosi su ionako povremeno nestabilni, a zvanično – ulazite u period kada kao da okolnosti ni malo neće biti na vašoj strani. Ne mora da znači da ćete bilo vi, bilo partner povući neki pogrešan potez. Jednostavno, kao da će se sve „namestiti“ da vas ubaci u okolnosti koje neće biti ugodne ni vama ni njemu i koje mogu isprovocirati svađu. Čuvajte se obostrane tvrdoglavosti i mogli biste da razmislite da ovo nije period kada treba JA staviti na prvo mesto….Što se tiče slobodnih Vaga, kvadrat vaše vladarke Venere sa Uranom može da pokrene brzu, strasnu, ali naravno – nestabilnu priču koja najpre liči na avanturu i prolazno zadovoljstvo. Ukoliko to želite – nije problem, samo napred!
Posao
Ukoliko sarađujete sa strancima, mlad Mesec u ovom polju pokrenuće događaje koje očekujete. Ulazite u period koji je dobar i za studente, ali i za one koji rade za državne i javne ustanove. Generalno gledano – postoji mogućnost za nesporazume na liniji – vi – poslovni partneri, pa treba naučiti spustiti loptu u ovom periodu. Takođe, trudite se da ne dajete sebi baš suviše za pravo, jer možete doći u problem sa nadređenima. Neko vas može prilično neprijatno „spustiti na zemlju“.
Novac
Novac dolazi i odlazi bez ikakvog reda i smisla. U jednom momentu su vam džepovi puni, već u sledećem – potpuno prazni. Jednostavno, takav je period – ne možete računati na stabilnost….
Zdravlje
Stariji pripadnici znaka treba ozbiljnije da se posvete svom zdravlju, naročito ukoliko imaju tegobe sa pritiskom i krvnim sudovima. Kod mlađih – potreba za promenama u ishrani i pojačanim kretanjem.

ŠKORPIJA
Hrana
Promene u vašem apetitu ni vi sami ne možete da razumete i „pohvatate“, a kamoli neko drugi. Borite se sa tim kako znate i umete, a u međuvremenu – ne preskačite povrće, ribu, voće. Slatkiše izbegavajte koliko god je to u vašoj moći.

Ljubav
Ni do sada nije bilo mira u vašim emotivnim i bračnim relacijama, a ni na dalje se ne vidi neko značajnije poboljšanje, naprotiv. Ulazak Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u znak Lava, njen kvadrat sa Uranom i opozicija sa vašim vladarom Marsom – samo će dodatno „zabiberiti“ vaš odnos. Moguća je žestoka svađa sredinom nedelje koju će pokrenuti voljena osoba, ali ćete je vi isprovocirati. Oboje ste u periodu kada ste užasno tvrdoglavi i teško vam je da popustite jedno drugom. Makar pokušajte….Što se tiče slobodnih Škorpija, postoji osoba koja vam se dopada, ali je komunikacija sa njom vrlo promenljiva i za sada vam ne daje velike nade da bi se uskoro moglo nešto konkretnije desiti…
Posao
Sedmica kreće burno i napeto, i izvesno je da će do samog kraja biti baš takva. Problem u poslovnim partnerstvima i saradnjama može vas na kratko izbaciti iz takta, pa pre bilo kakvih konkretnijih poteza – sedite i dobro razmislite, rashladite glavu. Takođe, imate vrlo čudan odnos sa nadređenima – u jednom trenutku vas hvale i podržavaju, već u narednom kritikuju. Vaš vladar Mars počinje da usporava, pripremajući se za retrogradnost, pa nije trenutak da počinjete nešto novo.
Novac
U principu ste zadovoljni svojim prilivima, ali vas ubija u pojam što vam novac samo prolazi kroz ruke i odlazi na dugovanja i troškove…
Zdravlje
Starija generacija i dalje je u fazi problema sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama. Mlađe Škorpije mogu imati problema sa nervozom i lošim spavanjem.

STRELAC
Hrana
Upali ste u šemu neke jednolične ishrane, a ni apetit vam nije baš najbolji. Obogatite svoje obroke prvenstveno povrćem, žitaricama od celog zrna, orašastim plodovima, mlečnim proizvodima, a od sezonskog voća – najviše će vam prijati trešnje i jagode.
Ljubav
Osnova lošeg odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj će nedelji biti sve ono što se vezuje za finansijski segment. To ni malo neće doprineti da se iole stabilizuje ili popravi vaš odnos, koji je već neko duže vreme bukvalno na granici razdvajanja. Komunikacija je takođe dosta loša, pa ispada da ne možete da se dogovorite ni oko najosnovnijih stvari. No, iz nekog čudnog razloga – i dalje se „držite“, kao da oboje negde očekujete i nadate se da će se ovo prevazići….Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, komunikacija između vas dosta varira, pogotovo ako je ovo neko ko ne živi u vašem gradu. Nekih novih prilika trenutno oko vas ne postoji…
Posao
Naporan poslovni period. Obaveza imate više nego ikada, razvučeni ste na više strana, pa nije ni čudo što sve obavljate brzinski, a u vama se samo nakuplja nervoza. Zahtevi od strane saradnika, kolega, pa čak i nadređenih samo rastu, a vi ne znate gde ćete pre. Na sve ovo – čini vam se da što više pokušavate da rešite neku situaciju koja vas opterećuje, rešenje vam non stop izmiče i stalno se udaljava od vas. Komunikacija vam nije jača strana ove sedmice, pa će biti teško postići bilo kakav konkretniji dogovor.
Novac
Finansijsko opterećenje je još uvek na snazi. Neke dužnike ste „pritisli“ jer vam je jasno da vas namerno „zaboravljaju“.
Zdravlje
Neophodno vam je kretanje, a izuzetno bi vam prijao boravak u prirodi. Kod starijih Strelčeva – problemi sa venama i krvnim sudovima.

JARAC
Hrana
Potrebno vam je više energije, pa biste mogli da pored standardnih obroka, ubacite makar jednu užinu. To može biti salata, ali i miks orašastih plodova i sušenog voća ili kombinacija jogurta i kiselog mleka sa svežim voćem i medom.
Ljubav
Odnos sa partnerom je čudan da čudniji ne može biti. Ili ste u potpunosti distancirani, maltene bez ikakve komunikacije, ili samo one svedene….ili pak dolazi do stresnih situacija u vašem odnosu. Voljena osoba vas može iznenaditi nekim svojim postupcima koji su potpuno neuobičajeni za nju, ili pak promenama raspoloženja, pa čak i odlukom o prekidu. Šta god da se dešava, ne bi trebalo da previše primate k srcu, već da pustite da se stvari malo „slegnu“ pa tek onda da pokušate da popričate i razgovorom izgladite i razjasnite situaciju. Ukoliko ste slobodni, mogu se aktivirati neki strasni momenti, ili kroz poslovni segment ili preko prijatelja, ali ništa ne ukazuje na stabilnu emotivnu priču.
Posao
Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice najavljuje da ipak ulazite u novu poslovnu fazu, koja bi trebala da bude stabilnija od dosadašnje. Na žalost, prave uticaje ovog aspekta osetićete tek u periodu od naredne dve nedelje, a u ovoj ste još uvek pod velikim pritiskom ogromne količine obaveza i loše komunikacije sa onima sa kojima radite. Iako vam to neće biti milo, moraćete da priznate da ste po pitanju nekih osoba pogrešili – suviše ste poverenja poklonili nekome ko to ne zaslužuje.
Novac
Imate nekih sitnih priliva „sa strane“ ali ni ovaj dodatni novac nije dovoljan da pokrije troškove koji kao da su se razuzdali u potpunosti.
Zdravlje
Potrebne su promene u načinu ishrane. Nervoza i stres takođe uzimaju svoj danak – nađite izduvni ventil, više se odmarajte.

VODOLIJA
Hrana
Zaista bi bio pravi momenat da razmislite o tome da uvedete pozitivne promene i steknete neke zdravije životne navike po pitanju ishrane. Preskakanje obroka i obroci „zbrda-zdola“ čisto da biste utolili glad definitivno ne spadaju u ovu kategoriju.
Ljubav
Vi i partner se čas volite najviše na svetu, čas ste kao „rogovi u vreći“. Ti neki pucajući momenti su ipak, maltene pa uobičajena stvar kod vas. Sa vetrom dođu, sa vetrom odu, ne ostavljajući trajniju štetu. Isto tako će biti i ove sedmice. U jednom trenutku ćete se nervirati, a već u sledećem slatko ćućoriti zajedno, pitajući se šta je ono bio razlog zbog čega ste se uopšte pokačili? Ukoliko ste slobodni, mlad Mesec u vašem polju ljubavi, zabave i životne radosti ukazuje na nastavak dobrog provoda i dobrog raspoloženja kod vas. Mars u vašem znaku i polju ličnosti u isto vreme osvaja, ali i privlači zainteresovane poglede i udvarače. Vama je dobro, i uživajte u ovim momentima, ne propuštajte ih!
Posao
Poslovno – ova sedmica neće biti ništa manje naporna od prethodnih, koliko god vama izgledalo da ste najveći deo obaveza raščistili i stavili „ad acta“. Ispada da ćete završiti jedno, a u međuvremenu će se pojaviti još dva posla koja treba obaviti – naravno, u najkraćem mogućem roku. Tenzije definitivno postoje, i u vama, ali i sa ljudima sa kojima ste u kontaktu, ali se čak i ako dođe do nekih rasprava – sve brzo stišava i izglađuje. Iritiraće vas konstantni problemi sa telefonima, računarima, internetom..
Novac
Povremeno imate utisak kao da sve ono što ste propustili dolazi odjednom na naplatu, a morate podmiriti i troškove na dnevnoj bazi….

Zdravlje
Polje zdravlja i životnih navika govori o tome da nešto definitivno ne radite kako treba. Potrebno vam je više sna, odmora, zdravijeg života.

RIBE
Hrana
Nervoza jede vas, a vi umesto da pokušate da joj otežate time što ćete se hraniti makar malo normalnije, samo radite sebi na štetu. Potrebni su vam proteini, vitamini, minerali – sve ono što možete naći u „normalnoj“ hrani, a ne onoj brzoj ili slatkišima…
Ljubav
Trenutno ste u fazi zatvorenosti za nove emotivne prilike. Ko god da se pojavi, odmah ste u stanju da mu nađete zamerku (ili više njih) i da ga automatski „otpišete“. Povukli ste se čak i iz društva prijatelja, i nekako vam najviše odgovara kada ste sami sa sobom i svojim mislima, u sigurnosti doma. Jedna osoba vam se može nešto više približiti tokom ove sedmice, ali su kočnice u vama previše jake i zaista nisam sigurna da ćete joj „otvoriti vrata“. Ipak, nastavićete sa komunikacijom….i to je nešto, za početak. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, partner pokušava da ispravi neke situacije iz proteklog perioda, ali vi ili ne hajete ili se i dalje držite zatvoreno, stegnuto. Dajte mu priliku da se „iskupi“.
Posao
Mlad Mesec u vašem polju porodice i privatnog posla govori o tome da se pojedine Ribe ozbiljno pripremaju da zakorače u vode privatnog biznisa. Dobar je momenat da se nešto ovog tipa pokrene, ali računajte na početne zastoje i probleme, naročito sa papirologijom, dozvolama. Samo polako….Generalno gledano – poslovni segment je uzavreo, a najveći problem su međuljudski odnosi, koji su duboko poremećeni i vrlo nestabilni. Sa kolegama možete biti na „ratnoj nozi“.
Novac
Ni ova nedelja neće moći da prođe bez troškova koji vam prazne novčanik. Pomirite se sa trenutnom situacijom i platite ono što je neophodno.
Zdravlje
Mentalni segment je vrlo destabilizovan. Potreban vam je izduvni ventil, ali vi ga nikako ne pronalazite i stalno se vrtite u začaranom krugu….

Prva Srpska TV