Bika očekuju zdravstveni problemi, Devica se oseća napuštenom od partnera, a ovom znaku se finansijska situacija značajno popravlja
Nekako nam je sve krenulo na bolje i sada je vreme da se opustimo i uživamo

Na dobro se čovek lako navikne, ali nemojte se plašiti da se upustite u avanture i rizikujete jer ćete ove nedelje imati naklonost zvezda

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

Na kraćem poslovnom putovanju možete imati neku štetu. Nije povoljan period za pregovore. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas novo poznanstvo sa Blizancem. Na polju zdravlja možete imati probleme vezane za grlo, infekcije disajnih puteva kao i tegobe sa sinusima. Skloni ste prehladi i virusima. Potrudite se da odmarate i pijete vitamine.

BIK

Foto ilustracija: Shutterstock

Finansije vam se mogu veoma značajno popraviti. Očekuje vas povoljan period za posao. Na polju ljubavi za sada nema većih promena…. Ako ste slobodni tako i ostaje. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi zbog nepravilnog režima ishrane. Može da se desi da počnete naglo da gubite kilograme. Posavetujte se sa svojim lekarom.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je nedelja u kojoj će vam poslovne obaveze stvarati veliko opterećenje. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete manje probleme zbog posesivnog partnera. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe sa očima, glavoboljom, vrtoglavicom. Predeo glave vam je veoma osetljiv. Izbegavajte stresne situacije i posetite svog lekara.

RAK

Foto ilustracija: Shutterstock

Za sada nećete uspeti da realizujete poslovne planove o kojima ste razmišljali. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom koja vam je na neki način misteriozna i nejasna. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa nervozom i nesanicom, a zatim i sa osećajem malaksalosti. Nije vam lako da upostavite pravilan ritam sna ovih dana.

LAV

Foto ilustracija: Shutterstock

Moguće je da ćete sa nekim od saradnika uspeti da ostvarite veliki poslovni napredak. Kada je u pitanju ljubav, dopada vam se osoba koja se kreće u krugu vaših prijatelja. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Eventualno povedite računa o manjim tegobama vezanim za oči, vid ili se može desiti neka manja promena dioptrije kod vas.

DEVICA

Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama su velike poslovne promene, a ishod situacije zavisi od vašeg odnosa sa nadređenima. Na polju ljubavi osećate veoma veliku distancu između vas i partnera. Kada je u pitanju vaše zdravlje, najpre povedite računa o tegobama vezanim za zube, desni, pojavu karijesa. Možete biti i skloni tegobama vezanim ze leđa, kosti i kičmu.

VAGA

Foto ilustracija: Shutterstock

Rešenje nekog sudskog procesa vam stiže u pravi čas. Možete da očekujete povoljnu situaciju na poslu. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva avantura sa osobom iz inostranstva. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas odlično stanje. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe. Osećate se mnogo bolje nego do sada i imate mnogo energije u sebi.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Očekuju vas važna finansijska pitanja i promene. Nije povoljan momenat za uzimanje novih kredita. Kada je u pitanju ljubav možete biti skloni paralelnim vezama u ovom periodu. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Potrudite se da izbegaavte unos alkohola i opijata kako ne bi bilo problema sa jetrom. Pored toga je dobro stanje.

STRELAC

Foto ilustracija: Shutterstock

Moguće je da imate tremu pred izlaganje nekog poslovnog projekta u javnosti. Na polju ljubavi vas očekuje sudbinski susret sa osobom koja će vam postati važna na duže staze. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje tegobe vezane za disajne puteve, uši ali takođe i manje probleme sa kožom. Štitite se od štetnih sunčevih UV zraka.

JARAC

Foto ilustracija: Shutterstock

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama a malo vremena da sve to završite. Kada je u pitanju ljubav postoji osoba koja vas fatalno privlači ali imate tremu kada pričate sa njom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog lošeg imuniteta. Skloni ste i tegobama sa želucem osetljivim stomakom i probavom ali i preteranom stresu i nervozi.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je potpuno opušten period tokom kojeg vas posao ni najmanje ne opterećuje. Na polju ljubavi vas očekuju dva zanimljiva poznanstva, a sami birate osobu za vezu. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete jako dobru situaciju. Svi problemi vam se rešavaju brzo i lako. Generalno imate dosta sreće i okolnosti su povoljne po vas.

RIBE

Foto ilustracija: Shutterstock

Ukoliko se bavite sa dva eazličita posla ili imate dupli izvor prihoda bićete zadovoljni dešavanjima tokom ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav nema većih promena između vas i partnera. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za bešiku, urinarne puteve i donji stomak. Ovo je period u kojem ste malo skloni gojenju. Pazite šta jedete.

Telegraf.rs