Postoje ljudi koje je dobro imati na svojoj strani kada zagusti…

Postoje ljudi koje je dobro imati na svojoj strani kada zagusti jer su ozbiljni, pouzdani i nikada nekoga neće ostaviti na cedilu. Neki od njih to rade zbog dobrote, neki zbog urođenog osećaja odgovornosti, a neki jer se tako bolje osećaju. Ipak, jedno im je zajedničko, nikada neće izneveriti one koji računaju na njih.

4 horoskopska znaka koja su zlatna srca zodijaka: 

1. Devica

Devici pripada titula najpouzdanijeg horoskopskog znaka. Ona živi za to da bude korisna i uslužna, pa joj je pomaganje životna misija. Devica to ne radi nužno zbog dobrote i topline, već iz sažaljenja i jer bi osećala sram kada bi nekome uskratila pomoć. Požrtvovna je i daje sve od sebe da ispuni dato obećanje.

2. Jarac

I ovaj zemljani znak je poznat po tome što je pouzdan i odgovoran. Sve će preduzeti da ne izneveri nekoga ko na njega računa, a zbog snažnog osećaja odgovornosti često zapostavlja svoje želje i potrebe. Jarac drži do svoje reči, pa kada nešto obeća, to će izvršiti makar mu bilo poslednje što će učiniti. Bilo kakva druga opcija mu je nepojmljiva.

3. Škorpija

I nju je dobro imati na svojoj strani. Kada joj je do nekoga stalo, nikada ga neće izneveriti. Spremna je da strastveno bori za onoga koga voli, pa je korisno imati je za prijatelja ili partnera, bilo ljubavnog, bilo poslovnog. Ne ceni površne ljude koji ne drže do svojih obećanja, najviše zato što je i sama ozbiljna pa smatra da reč treba da ima neku vrednost.

4. Rak

Rak je spreman da tuđe potrebe stavi ispred svojih, pa će za ljude koje voli biti spreman da učini sve. U tom smislu je pouzdan, ali kod njega je problem to što njime upravljaju osećanja i spoljašnje okolnosti pa bi ponekad mogao da pregazi svoje obećanje zato što je tužan ili deprsivan. Ipak, mora se priznati da nikoga nikada neće namerno izneveriti.

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)