Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi kulminaciju, razrešenje nekog događaja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veze

Ova dva horoskopska znaka očekuje početak velike ljubavne veze i to baš ovog meseca. Jun je inače stvoren za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na ljubavnom planu, ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.

A koje to znakove očekuju velike ljubavne promene? 

1. Jarac

Vama će jun  biti jedan od najvažnijih meseci ove godine, bar kada se radi o ljubavi. Mnoge stvari u ljubavi će se rešiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz vašeg astrološkog polja odnosa i ljubavi, vam donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno onima koji su u vezi. Mnogima od vas će aspekt Venere i Plutona biti izazovan. Posle 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnogi događaji na polju ljubavi, a oni će promeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna će biti vrlo turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodnim Jarčevima će Venerini aspekti sa Uranom (Marsom, Jupiterom i Plutonom) doneti karmičku ljubav koju skoro da neće moći da izbegnu. To će se desiti sa osobama koje su rođene u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je vrlo zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

Onima u vezi, ovaj period će biti veoma krizan, ali u isto vreme i pun emocija. Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspešnim savladavanjem problema, ili potpunim razilaženjem i raskidom.

2. Rak

Rakovi će se početkom juna, pod uticajem Venere, prolepšati i počeće da zrače pozitivnijom energijom, ali postaće i osećajniji prema partneru. Posebno u periodu posle 7. juna, lep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti će im doneti lepe trenutke sa decom i partnerom, a za sve Rakove koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od najlepših perioda.

Slobodne Rakove ovog meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili tokom izlaska. U periodu od 14. do 24. juna za većinu Rakova dolazi period kada će njihove ljubavne dileme izaći na videlo.

Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan. Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi kulminaciju, razrešenje nekog događaja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veze.

Izvor: atma.hr