Na lice mesta stiglo je više desetina policajaca koji su blokirali Trg Kralja Milana i deo Voždove ulice, zbog čega je obustavljen saobraćaj kroz centar grada

Četiri osobe, među kojima i jedan policajac, ranjene su noćas oko tri sata u kafiću „Manila“ na Trgu Kralja Milana u strogom centru Niša kada je upotrebljeno automatsko oružje. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od ranjenih osoba je i napadač koji je zadobio povredu kolena.

Iz niške Hitne pomoći saopšteno je da su oni reagovali sa tri ekipe.

Pucnjava se dogodila u strogom centru Niša Foto: telegraf

– U 2.52 sati dobili smo poziv da je upucan policajac, ekipa iz podstanice „Jug“ koja je najbliža centru je za četiri minuta bila na licu mesta ali je povređeni čovek službenim vozilom već prebačen do Kliničkog centra. Nakon tri minuta pozvala nas je policija i zatražila da pošaljemo još dve ekipe, koje su zbrinule još tri povređena lica.

Najteže je povređen jedan muškarac koji ima više ustrelnih, moguće i prostrelnih rana grudnog koša i nogu, druga osoba imala je obilno krvarenje zbog ustrelne rane na desnom kolenu a još jedna je zbrinuta zbog okrznuća na desnoj podlaktici. Svima je odmah pružena neophodna pomoć nakon čega su prebačeni u Klinički centar na dalje lečenje – saopštila je Verica Božić, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Na licu mesta je bio veliki broj policije Foto: telegraf

Na lice mesta stiglo je više desetina policajaca koji su blokirali Trg Kralja Milana i deo Voždove ulice, zbog čega je obustavljen saobraćaj kroz centar grada.

Foto: telegraf

Uskoro opširnije……

Telegraf.rs