Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković nagradio je kompletima lopti za različite sportove učenike Osnovne škole “Petar Kočić” i Srednjoškolskog centra kao najuspješnije učesnike 25. Međunarodne ulične trke “Prijedor 2018”, održane 16. maja, povodom Dana grada.
Lopte je uručio zamjenik gradonačelnika Aleksandar Miljuš, koji je istakao da su ove škole svojim učešćem na trci ostvarile najbolje sportske rezultate.

“Za te uspjehe zaslužno dobijaju nove sportske rekvizite, koji će im, nadamo se, koristiti u budućem radu. Očekujemo i da će bavljenje sportom postati još masovnije u ovim školama, te da će uticati i na druge da se što više bave sportskim aktivnostima”, naglasio je Miljuš.

Direktor Osnovne škole “Petar Kočić” Gorana Bosančić istakla je da su učenici ove škole na uličnoj trci ekipno osvojili prvo mjesto, te da je ovo druga godina zaredom kako ostvaruju najbolje rezultate na ovoj sportskoj manifestaciji.

“Radujemo se poklonu pogotovo što je ostvaren uspjehom djece i, uz zahvalnost, vjerujem da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima”, rekla je Bosančićeva.

VIDEO: Kozarski