Od početka se pretpostavljalo ko bi mogao biti ubica, ali policija nije izlazila sa informacija dok nije bila sigurna

Crnogorska policija je nakon opsežne istrage identifikovala ubicu vlasnika diskoteke Bigl Miodraga Kruščića zvanog Migi (49), koji je surovo likvidiran 21. maja dok je u društvu novinarke Vijesti Jelene Jovanović sedeo u bašti lokala Palata, saznaje Pobjeda.

Prema navodima podgoričkog lista reč je o crnogorskom državljaninu, koji je u policijskim spisima evidentiran kao bezbednosno interesantna osoba bliska kavačkom klanu.

Snimak brutalne likvidacije Migija: Čovek u crnom ispalio 9 metaka u Kruščića (VIDEO)

Kruščić je, navodno, bio blizak sa “škaljarcima”, pa su inspektori na samom startu osnovano sumnjali odakle je moglo da bude naručeno ovo ubistvo.

U identifikaciji su pomogli snimci sa nadzornih kamera, na kojima je zabeležena konstitucija ubice.

Već tada spekulisalo se da se radi o osobi za kojom je već raspisana poternica za još jedno ubistvo, ali tada nisu postojali materijalni dokazi.

U identifikaciji pomogli snimci sa sigurnosnih kamera/ Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Sada, kako je rečeno Pobjedi, izvesno je da iza ubistva Kruščića stoji osoba iz redova kavačkog klana.

Ko je Miodrag Kruščić?

Miodrag Migi Kruščić, vlasnik podgoričke diskoteke “Bigl” koji je vatrenim oružjem likvidiran u punoj bašti lokala “Palata” družio se sa pripadnicima ozloglašenog crnogorskog škaljarskog klana, zbog čega je od policije još prošle godine iz straha tražio da se utvrdi da li mu je bezbednost ugrožena.

Kruščić je bezbednosnu procenu zahtevao zbog pisanja medija i navoda da je povezan sa odavno policiji poznatim pripadnicima ovog klana Stevanom Stamatovićem, Milićem-Minjom Šakovićem i Jovicom Vukotićem.

Miodrag Kruščić/ Foto: Facebook/Migi Kruščić

Naime, njegovo ime počelo je da se provlači medijima još u januaru 2017. godine kada su u “Urban bistrou 21” u okviru policijske racije, sem Stamatovića i Šakovića, privedeni Boban Vuksanović, potom Miodrag i Aleksandar Jokić iz Kotora, ali i sam Kruščić. On je tada u svojoj izjavi policiji i Tužilaštvu potvrdio da je vlasnik torbice zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj su pronađeni repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Telegraf.rs