Nova nedelja je idealna za nove početke, ali i za raskid sa vezama iz prošlosti

Ostavite iza sebe brige i probleme  i polako zakoračite u novu nedelju i novi mesec sa osmehom na licu i uz voljenu osobu koju ćete držati blizu srca, jer imate podršku zvezda koju nam najavljuje horoskop za sledeću nedelju

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Moguće je da neka dešavanja na poslovnom planu sada ne vidite sasvim jasno i da su vam neke stvari skrivene. Na polju ljubavi vas očekuje stabilno i mirno stanje bez promena. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete tegobe vezane za osećaj hroničnog umora, malaksalost, kao i tegobe sa cirkulacijom. Generalno vam ova faza nije povoljna.

BIK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Stabilno poslovno stanje vas raduje i na tom planu nemate nikakve brige. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete novo poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vlada generalno pozitivna situacija. Povoljan je period za oporavak ako ste imali manje probleme u prošlosti. Povedite računa o eventualnim tegobama vezanim za vid i sluh.

BLIZANCI

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Promenljiva situacija na polju posla vam na kraju može ići u prilog. Na polju ljubavi vas očekuju manje prepirke sa voljenom osobom ali rešićete ih do kraja nedelje. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa kičmom i leđima. Velika ukočenost vas prati i bolovi u predelu vrata i ramena. Vreme je da posetite fizioterapeuta.

RAK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Pred vama je faza u kojoj na polju posla sve može veoma lako da se reši. Kada je u pitanju ljubav, postoji neka bajkovita priča za vas. Na polju zdravlja su moguči manji problemi sa holesterolom, krvotokom, jetrom, pankreasom. Povedite računa o navikama i o stilu života. Potrudite se da idete na redovne preventivne lekarske preglede.

LAV

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Možete da očekujete da će se tokom ove nedelje pokrenuti neka važna finansijska pitanja. Na polju ljubavi vas očekuje ljutnja i svađa sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za urogenitalni trakt, bešiku, bubrege. Podložni ste upalama i infekcijama u ovom predelu. Sve ukazuje i na neka prenosna oboljenja kod vas.

DEVICA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Moguće je da sa poslovnim partnerom nemate baš najbolju komunikaciju. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da se žrtvujete za osobu do koje vam je stalo. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa hormonima, kod ženskih pripadnika znaka i ginekološke tegobe. Možete da očekujete nestabilno stanje. Javite se lekaru za svaki slučaj.

VAGA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Maksimalno ste posvećeni svom poslu iako postoje neke stvari koje ne zavise sasvim od vas. Kada je u pitanju ljubav, moguće je neko manje razočarenje u vezi. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe zbog pada imuniteta. Generalno su mogući problemi i sa lošijom krvnom slikom kod vas. Potrudite se da povećate unos vitamina i minerala svakodnevno.

ŠKORPIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Očekuju vas pozitivna razrešenja vezana za posao. Na polju ljubavi vam sledi novo poznanstvo i šansa za ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Moguć je šum na srcu ili slični problemi za najvažniji mišić u organizmu. Nemojte da izbegavate redovne preglede. Pazite na sebe.

STRELAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ne osećate da ste sigurni na svom radnom mestu i to vam uliva osećaj nervoze. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su kod vas naglašene tegobe vezane za probavni trakt. Usporeno varenje vam stvara niz problema i neprijatnosti. Povedite računa o ishrani i o unosu tečnosti.

JARAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Možete da očekujete novi poslovni dogovor i savez koji će vam biti od koristi. Na polju ljubavi vam sledi zanimljivo poznanstvo sa jednom Ribom. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete tegobe vezane za respiratorne organe, a najviše za pluća. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je faza u kojoj su mogući veći problemi.

VODOLIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Materijalno stanje vam je nestabilno iako ste se dosta trudili oko svoje zarade. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas pomalo dosadna i monotona faza. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa grlom, vratnim predelom, krajnicima, štitnom žlezdom i svemu što je vezano za vrat. Takođe, bilo bi dobro za vas da malo smanjite unos šećera.

RIBE

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Kada je u pitanju posao možete biti skloni pravljenju grešaka u većoj meri. Na polju ljubavi vas očekuju velike promene koje vode do nekih razočarenja. Zdravstvena situacija je prikazana kao promenljiva i problematična. Skloni ste problemima sa vidom, ali i sa malaksalošću, otežanim disanjem, vrtoglavicom. Potrebna vam je stručna pomoć.

(Telegraf.rs)