Taman smo pomislili da će bikini u brazilskom stilu da bude hit ovoga leta kada nam stiže jedan novitet

Australijska marka kupaćih kostima Cantik objavila je fotografiju na kojoj manekenka nosi izvrnuti kupaći koji će biti pravi hit ovoga leta na plažama i bazenima i prilično je izazovan. 

Za razliku od klasičnog bikinija gde je gornji deo u obliku trougla, kupaći ostavlja rupu u sredini grudi koja naglašava dekolte i deo ispod grudi više nego bilo koji drugi do sad.

https://www.instagram.com/p/BZ_we1JFW-_/?utm_source=ig_embed

Trik je u tome da sami možete da napravite ovakav bikini od onog koga već imate u ormanu. Veruje se da ga je izmislila italijanski model Valentina Fradegrada, a sve što trebate da uradite je da vežete čvor na gornjem delu bikinija i da tako napravite veći razmak nego obično na sredini grudi.

https://www.instagram.com/p/BkNav_fBct1/?utm_source=ig_embed

Jedini problem je u tome što ovaj bikini stoji zahvaljujući grudi, a ne zahvaljujući trakicama. Jedan talas je dovoljan da vam strgne ovaj bikini . Pojedini koji su imali prilike da vide ovaj bikini ističu da je on samo za poseban tip grudi.

– Moje grudi bi samo ispale kroz ovu rupu, napisala je jedna žena dok je druga prokomentarisala kako gluplju stvar nije skorije videla.

Telegraf.rs