Predstavnici Udruženja navijača Fudbalskog kluba Partizan iz Prijedora posetiili su ekspediciju beogradskih crno-belih na pripremama u slovenačkom Ptuju i tom prilikom poklonili tortu Beograđanima koje su pozitivno iznenadili i obradovali.

Predsednik Udruženja Stojan Janjetović, inače i prvi čovek Organizacionog odbora za proslavu 90. rođendana Fudbalskog kluba Rudar Prijedor i donedavno član Upravnog odbora kluba istakao je da je poseta Partizanu u Ptuju imala za cilj da se rukovodstvo Beograđana upozna sa planom i programom aktivnosti prijedorskih “rudara” u godini velikog jubileja.

-Želja svih u Prijedoru, kako klubu tako i Udruženju koje vodim jeste da povodom jubileja Rudar Prijedora u našem gradu gostuje osvajač Kupa Srbije i aktuelni vicešampion. Tako bi, na pravi način, zaokružili “naših 90 godina” jer pod tim sloganom proslavljamo 90. rođendan. Moram da kažem da su u Partizanu rado prihvatili takvu našu ideju, a posebno su čelnici crno-belih bili oduševljeni aktivnostima navijačke grupe iz Prijedora. Svakim danom sve više pokazujemo pripadnost i privcrno-beloj porodici – istakao je Stojan Janjetović.

On je razgovarao sa direktorom Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievim, a razgovarao je i sa igračima, odnosno šefom stručnog štaba Miroslavom Đukićem koji je takođe pozitivno prihvatio ideju da Partizan gostuje u Prijedoru i uveliča jubilej Rudar Prijedora.

Sportski žurnal/Slavko BASARA