Muškarci obožavaju ženski intimni veš, a ovako će lakše moći da pogode šta tačno koja žena nosi

Retke su žene koje ne vole seksi donje rublje, ali razlika je u tome šta koji horoskopski znak smatra seksepilnim. Za Lavice je to korset, žene Blizanci vole moderno, a Jarac elegantno. Ukoliko znate koji znak u horoskopu je žena koja vam se sviđa, moći ćete da pretpostavite kakvo rublje nosi.

1. OVAN

Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku, Ona voli igre dominacije, “dirty talk”… Skladno s tim, ona bira i donje rublje koje ima provokativan ton. Crveno joj je omiljena boja, bira ono što naglašava njene adute i zaista će se potruditi da izgleda seksi i da bude zavodljiva. Njen okidač za uzbuđenje je osećaj da je poželjna.

Foto: Pixabay.com / Žena rođena u znaku Ovna bira donje rublje koje ima provokativan ton

2. BIK

Žene rođene u ovom znaku su u seksu usmerene na užitak, ali do njega žele da dođu senzualno i nežno. Upravo takvo rublje i biraju, delikatno, u nežnim bojama, pomalo devojački. Vole ružičastu boju, boju šampanjca, čipku, mašnice… Njihov okidač za uzbuđenje je grickanje ušiju i nežni, naizgled nevini dodiri.

Foto: Profimedia/Corbis / Žene rođene u znaku Bika biraju delikatno rublje u nežnim bojama

3. BLIZANCI

Žene rođene u ovom znaku su u seksu spontane i prilagodljive, ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija im može biti seksi. Vole moderno donje rublje, jednostavnih krojeva, metalik i zelene boje. Okidač njihovog uzbuđenja je masaža i senzualni dodiri po bedrima.

Foto: Profimedia / Žene rođene u znaku Blizanaca vole moderno donje rublje, jednostavnih krojeva

4. RAK

Žene rođene u ovom znaku možda ne izgledaju toliko seksualno nastrojene, ali razlog za to je što prikrivaju svoj živahan libido. Od njih možete očekivati zaigrano rublje, puno tangi, cvetne dezene, jarke boje… Okidač njihovog uzbuđenja su poljupci i dodiri po grudima, ramenima i vratu.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Raka vole tange, cvetne dezene i jarke boje

5. LAV

Žene rođene u ovom znaku ne moraju da se puno trude da bi bile zavodljive, njima to dolazi prirodno. Vole razne igrice i isprobavanje raznovrsnih poza. Od rublja najviše vole korsete koji naglašavaju zavodnicu u njima, a poput Ovnica obožavaju crvenu boju i razne kombinacije s crnom čipkom.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Lava vole korsete koji naglašavaju zavodnicu u njima

6. DEVICA

Žene rođene u ovom znaku po pravilu izgledaju vrlo čedno, ali podsvesno obožavaju i teže, prljave, seksi igrice. Isto tako, nose i rublje koje će poslati tu poruku,  radije će birati ženske bokserice nego tange, ali začiniće stvari odabirom bokserica od čipke. Od boja im odgovara sve, ali im najbolje pristaje čisto bela. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po struku i kolenima.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Device će radije birati ženske bokserice nego tange

7. VAGA

Žene rođene u ovom znaku pridaju puno pažnje odabiru svog donjeg rublja, a među njim se može pronaći zaista dosta toga. Ipak, nekako se najbolje osećaju u čipki, koja će im dati dozu elegancije i teatralnosti. U seksu vole da muškarac dominira, a ne podnose rutinu u pozama. Okidač uzbuđenja su im dodiri po zadnjici i leđima.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Vage najviše vole veš koji je pravljen od čipke

8. ŠKORPIJA

Žene rođene u ovom znaku mogu biti rezervirane u seksu, ali s pravim partnerom nema toga što neće uraditi. Svesne su svoje privlačnosti, a najbolje se osećaju u pomalo neobičnom, “vintage” rublju koje ih razlikuje od svih ostalih žena horoskopa. Okidač za uzbuđenje kod njih je najava samog seksa i oralni uvod u taj čin.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Škorpije vole neobično rublje

9. STRELAC

Žene rođene u ovom znaku su seksu, kao i u životu, dosta nepredvidive. Avanturistički su raspoložene, al iono što im je najbitnije je nesebičan ljubavnik. Tada one usmeravaju sav svoj trud u zavođenje i održavanje seksa u životu. Rado će odabrati prozirno rublje i kožne dodatke. Okidač uzbuđenja su dodiri oko, ali i ne po samim genitalijama.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku strelca vole korsete

10. JARAC

Žene rođene u ovom znaku su prava enigma, često je teško pretpostaviti žele li seks ili ne. Uprkos rezerviranom ulasku u akciju, njihove strasti se brzo razbuktaju i postaju nezasitne. Maksimalno se trude i svakako su jedne od najboljih ljubavnica Zodijaka. Biraju ukusno, obično i skupo donje rublje koje deluje elegantno. Okidač uzbuđenja su im strastveni francuski poljupci, kao i oni uz vrat i uho.

Foto: Pixabay.com / Žene rođene u znaku Jarca vole elegantno rublje

11. VODOLIJA

Žene rođene u ovom znaku se ne trude da budu nešto posebno seksi, a to je upravo ono što najviše privlači muškarce njima, deluju kao neosvojiva tvrđava. Vole seks i to onaj maratonski, imaju neke fetiše pa i prikladnu odeću za to, ali ipak će najviše biti u pamučnom belom ili crnom rublju. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po nogama, stopalima i glavi.

Foto: Profimedia/Oredia / Žene rođene u znaku Vodolije vole pamučno rublje

12. RIBE

Žene rođene u ovom znaku su romantične duše koje žude za nekim svojim očekivanim, gotovo filmskim poljupcima i rečima iz scenarija. Vole da izgledaju seksi, a uz odabir donjeg rublja s volanima i obavezni “push up”, rado nose haltere i samostojeće čarape. Okidač njihovog uzbuđenja su reči, ljubavne i strastvene izjave praćene masažom.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)