Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je danas da ima veliko povjerenje u Opštinski odbor ove stranke u Bratuncu za koji misli da će postići dobre rezultate i doprinijeti da DNS obezbijedi više od 12 poslanika u novi saziv Narodne skupštine Republike Srpske.

Pavić je ocijenio da je Opštinski odbor DNS-a Bratunac jedan od najboljih u Srpskoj i dodao da je došao da pruži podršku za predstojeće opšte izbore.

“Za DNS je veoma važno da ima aktivne odbore od Trebinja do Novog Grada i da se povećava broj članova ove partije”, rekao je novinarima u Bratuncu Pavić, koji je sa miniistrom saobraćaja i veza Republike Srpske Neđom Trninićem razgovarao sa načelnikom opštine Bratunac Nedeljkom Mlađenovićem.

Pavić je rekao da je evidentna pozitivna energija i želja za uspjehom, odnosno da se Bratunac, ova regija i Republika Srpska preobraze i budu bolji i perspektivniji za život.

Na sastanku sa načelnikom opštine Bratunac bilo je riječi o stanju u opštini i aktuelnim i projektima, čija je realizacija planirana uskoro.

RTRS