Miloša Vukomanovića (25) iz Zvečana, koji je poginuo preksinoć u Bečićima, navodno je autom ubila ćerka poznatog vlasnika hotela na Svetom Stefanu!

Policija je uhapsila E. A. (23), koja je automobilom naletela na Miloša i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva.

Snežana je u životnoj opasnosti i smeštena je u bolnicu u Risnu, na odeljenju intenzivne nege.

Miloš i Snežana su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanske registracije. Mladić je poginuo na licu mesta, dok je devojka teško povređena. Prema nezvaničnim informacijama, na njih je naletela Budvanka E. A, ćerka bivšeg policajca i vlasnika poznatog hotela na Svetom Stefanu.

Ona je, navodno, vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par.

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac su radili u luksuznom rizort hotelu u Budvi , Foto: facebook

Miloš i Snežana su bili u vezi četiri godine, a verili su se u septembru prošle godine. Pre nekoliko meseci su otišli u Crnu Goru i sezonski radili u Bečićima.

Iz crnogorske uprave policije saopšteno je da je policija odmah uhapsila devojku E. A. (23), koja je vozila automobil i pregazila ih.

Roditelji Miloša Vukomanovića su očajni, a Milošev otac Guta je ispričao da su njegov sin i Snežana otišli u Crnu Goru da zarade za svadbu i lokal.

– Čuli smo… Pokosila ih je devojka dok su se vraćali sa posla. Ne verujemo da našeg Miloša više nema – rekao je otac stradalog mladića.

Bili su sjajni radnici

U luksuznom hotelu u Budvi u kojem su radili Miloš i Snežana nisu hteli ništa da komentarišu, osim da su bili dobri radnici. U luksuznom hotelu na Svetom Stefanu, koji navodno drži otac devojke koja je usmrtila mladića, nisu hteli da daju izjave.

– Nismo hteli da se mešamo u njihove planove, kao ni Snežanini roditelji. Planirali su da naprave svadbu i da zakupe lokal u Kraljevu. Mi smo samo želeli da oni budu srećni – rekao je njegov otac, dok mu je glas podrhtavao.

Mesto nesreće u Bečićima

Mesto nesreće u Bečićima, Foto: Podgorilčki vremeplov, facebook

Roditelji žele da Miloševo telo prebace u rodni kraj i da ga tamo sahrane.

– Ne možemo da ga prebacimo na Kosovo i Metohiju, jer nije imao kosovske papire. Miloš je rođen u Kosovskoj Mitrovici i državljanin je Srbije. To su nam rekli u ambasadi Kosova u Crnoj Gori. Želimo da našeg sina sahranimo ovde – rekao je otac poginulog mladića.

Miloš je studirao hotelijerstvo u Vrnjačkoj Banji i prošle godine je takođe radio u Bečićima. Njih dvoje su radili u istom hotelu. U Crnu Goru je otišao 1. aprila i planirao je da ostane do novembra.

ALO