Da li ste prava oluja kada ste bijesni, ili imate blagu narav kao lijep sunčani dan?

Neko voli kišu i hladnoću, a neko sunčane dane sa visokom temperaturom koje provodi na moru, bazenu ili negde u hladu uz koktele, a sve to zavisi od našeg horoskopskog znaka.

Evo šta svaki horoskopski znak radi kada je napolju kišni dan

Svakom od horoskopskih znakova odgovaraju određene vremenske (ne)prilike. Saznajte šta vašem horoskopskom znaku najviše prija.

Ovan

Ovna ćete videti uvek kako uživa u vrelom danu negde na plaži. Foto: Telegraf.rs

Toplota, toplota, toplota! Uzbudljiva i taman za uživanje, ali ona vrelina koja je toliko velika i suva da može da pokrene neki požar. Pazite se samo kada ste u šumi. Ovnovi su uvek usijane glave, energični i mudro razmišljaju pa im odgovara što veća toplota.

Bik

Sveže prolećne kiše su ono što on voli. Dobre su za biljke i pomažu voću i povrću da raste i bude sočno. Bikovi su idealisti i veoma su odlučni, ali su često tvrdoglavi.

Blizanci

Vetrovito vreme je ono koje najviše mami Blizance. Vetar podiže i nosi lišće, zato pazite vaše šešire. Blizanci imaju radoznale umove i veoma su takmičarski nastrojeni, ali mogu da imaju promenljivo raspoloženje.

Rak

Rak voli kišu leti.

Vlaga i toplota su ono što on voli. Za neke to je ok, dok je drugima malo previše. Rakovi su po prirodi veoma slatki, smireni i kada nešto odluče čvrsto se drže toga.

Lav

Dajte neku senku, napolju je previše svetlo. Može da bude prelep dan kada je tu Lav, ali nemojte previše da gledate u njega jer možete da izgubite iz fokusa sve ostalo. Lavovi su hrabri, autoritativni i sposobni.

Devica

Proziran i lomljiv kao led. Zamlislite travu koja je prekrivena slanom koja se na prvom jutarnjem suncu lagano topi i sjajne kapi sijaju po staljikama. Takvu sliku obožava Devica. Ona je organizovana, pristojna i voli da živi život punim plućima.

Vaga

Lepo vreme kada nije ni previše toplo ni hladno izmamiće Vagama osmeh na lice.

Ni previše toplo, ni previše hladno – sunce i pluškovi. Lepo i izbalansirano vreme koje nikako da se smisli šta će biti i kako. Vage su velikodušne, neodlučne i vole da polemišu.

Škorpija

Lagana magla u sred noći. Teško je predvideti kakve su nečije namere i planovi po ovakvom vremenu. Veoma je intrigantno. Škorpije su tajnovite, opraštaju i veoma su iskrene.

Strelac

Olujno vreme je ono što on voli. Bučno je, uzbudljivo, ispunjeno munjama i gromovima. Strelac je po prirodi veoma optimističan, ekstreman i vedar.

Jarac

Jarac voli sneg jer može ludo da se zabavlja u avanturama na snegu.

Snega njemu nikad nije dosta. Sa ovakvim vremenom možete da se igrate,a samo budite oprezni da se ne okliznete i ne padnete. Jarčevi su ambiciozni, strastveni i inteligentni.

Vodolija

Voli kada pada grad i kada je oluja praćena ledom koji hladi. Njoj nije problem da nađe sklonište kod prijatelja kada je vreme napolju ovakvo. Imaju sklonost za ekscentričnost, osetljive su i društvene.

Ribe

Nebo prekriveno oblacima i blaga magla su ono što ih zabavlja. Zanimljivo im je da posmatraju oblake i traže različite oblike na nebu. Ribe su odlične u rešavanju problema, otvorenog su uma i imaju bujnu maštu.

(Telegraf.rs/countryliving.com)