Ako ne tražite ozbiljnu vezu, već samo želite malo da se zabavite tokom leta, ovi horoskopski znakovi će vam to i omogućiti.

Oni žive za letnje romanse i ne očekuju ništa više od toga. S njima ćete se definitivno najbolje zabaviti. Proverite da li ste možda baš vi jedan od njih.

Strelac 

Strelčevi su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve, s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. Ali kada se vaša letna avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture. 

Ovan 

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnu romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto puno zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš, poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to. 

Vodolija 

Želite li avanturu s dečkom koji vam može postati i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno uživaju u letnim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutro zajedno da sediti na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, tek biste onda mogle da ostanete razočarane, jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze. 

Blizanci 

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći lako da se dogovorite te vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

Izvor: 24sata.hr