Voditeljku je dečko ostavio – razlog je tako bolno glup da će i vas iznervirati.

Daglas ‘FaZe Censor’ Martin iz Njujorka je u jednom trenutku živeo san svakog muškarca – karijeru, i to vrlo uspešnu, sagradio je igranjem igrica, postao je gejming bloger, a kraj sebe je imao Janet Garsiju, Meksikanku koju je intenet proglasio “najseksepilnijom voditeljkom vremenske prognoze na svetu”.

https://www.instagram.com/p/Bdn2vVuFVFl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Međutim, izgleda da je Daglas čovek od karijere, pošto je, na čuđenje celog sveta, nedavno rešio da ostavi Janet. Razlog? Podelio ga je sa celim svetom u svom snimku, a kaže da želi da se posveti video-igricama.

– Janet je sjajna devojka i zaslužuje najbolje. Prelepa je, pametna i bila je sjajna devojka. Znam da zvuči čudno kada sve ovo izgovorim, ali čini mi se da je ovo ipak jedini dobar izbor – kaže on.

https://www.instagram.com/p/Bkl6ek8lVVt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

U snimku on objašnjava kako je pre tri godine otputovao u Meksiko kako bi je upoznao. Uskoro su počeli da se zabavljaju i Janet je došla u Njujork gde je ostala godinu dana. Ipak se vratila u Meksiko da bi nastavila sa karijerom manekenke i voditeljke.

– Podržao sam je u tome. Rekao sam joj – juri svoje snove, život je prekratak da to ne uradiš. A sada ja igram “Call of Duty”, i imam ugovor. To je moj posao i hoću da postanem svetski šampion, i uradiću sve što je do mene da to i postanem. Dan ima samo 24 sata i ja prosto nisam imao vremena da postignem sve što želim – kaže on u snimku.

https://www.instagram.com/p/BkytAMBF8db/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Janet, s druge strane, fanovima zahvaljuje što je podržavaju u ovim teškim trenucima, a povremeno na Tviter okači i poneku otrovnu poruku.