Vest o smrti supruga advokata Dragoslava Ognjanovića nekadašnja misica Sanja Papić dočekala je u Hrvatskoj, gde se trenutno nalazi sa njihovom ćerkom. Kako saznajemo, Sanju je tragična vest ostavila u potpunom šoku i nije u stanju da govori.

Inače, Ognjanović je imao tri braka i troje dece. U pucnjavi u kojoj je večeras ubijen poznati advokat ranjen je njegov najstariji sin Petar (22), kojeg je dobio iz prvog braka sa javnosti nepoznatom ženom.

Mladić je u pucnjavi zadobio povredu šake, i nakon ukazane pomoći u Urgentom centru pušten je kući.

Nakon kraha bračne zajednice u kojoj je dobio Petra, advokat se ponovo oženio, i to nekadašnjom mis “Plejboja”, dvadeset godina mlađom Natalijom Mihić. Natalija i Miša venčali su se 2007. godine, a nakon dve godine dobili su sina. Međutim, njihov brak ubrzo je zapao u krizu i u septembru 2010. godine doneli su odluku da se razvedu.

Fotografija pre ubistva

Inače, kako saznajemo, Ognjanović je tokom proteklih nekoliko meseci živeo u Novom Sadu, odakle je njegova supruga, nekadašnja misica Sanja Papić, a u Beograd je dolazio samo kada je imao obaveze. Neposredno pre ubistva, misica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju, na kojoj se igra sa ćerkicom.

Sanja Papić sa ćerkicomFOTO: INSTAGRAM
Sanja Papić sa ćerkicom

Njih dvoje započeli su emotivnu vezu 2014. godine. Ubrzo su otpočeli zajednički život, a nakon tri godine dobili su i dete.

Izgovorili su sudbonosno “da” u avgustu 2017. godine u Parizu, a Sanja, koja je 23 godine mlađa od njega, se 30. oktobra iste godine porodila u Beogradu i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Lara.

Sanja Papić i Miša OgnjanovićFOTO: INSTAGRAM
Sanja Papić i Miša Ognjanović

– Mogu samo da kažem da je ovo Mišin i moj najveći poklon u životu. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata – pričala je Sanja za domaće medije tokom trudnoće.

Sanja je svojevremeno govorila o svom partneru koji je dve decenije stariji od nje.

– Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu- izjavila je Sanja za magazin “Story”.

Ognjanović je likvidiran večeras ispred zgrade na Novom Beogradu, a u pucnjavi je ranjen i njegov sin. Policija intenzivno traga za napadačima.

Blic.rs