Zahvaljujući svojoj lukavoj sposobnosti za inovacije, Strelčevi imaju prednost u pronalaženju načina da svoju “mračnu stranu” učine korisnom za sebe

Strelčevi spadaju u grupu najmjudrijih znakova Zodijaka, ali čak i oni imaju svoje mračne strane. Iako su poznati po mnogim pozitivnim atributima i velikoj inteligenciji, oni spadaju među velike avanturiste. Strelčevi su optimisti, ekstrovertni i uspevaju da se snađu u svim pregovorima.

Znak Strelca je obično predstavljen slikom kentaura, koji predstavlja oštar fokus i teži ka postizanju svojih ciljeva. Strelčevi žude za uspehom, a njihov neumoran pogon im pomaže da to postignu s lakoćom.

Iako svi pojedinci imaju svoju verziju tamne strane, zahvaljujući svojoj lukavoj sposobnosti za inovacije, Strelčevi imaju prednost u pronalaženju načina da svoju mračnu stranu učine korisnom za sebe.

7 mračnih strana koje imaju sve osobe rođene u znaku Strelca:

1. Strelčevi razmišljaju previše

Zbog svojih sposobnosti za kontemplaciju i kritičku misao, Strelac je sklon procenjivanju svog intelekta i zbog toga može izgledati kao egoista.

2. Strelčevi imaju kompleks bogova

Strelac ima previše samopouzdanja, pa zbog toga često postaje narcis. Iako retko do tog samopouzdanja stiže svojim radom, Strelac ume da odgura prijatelje i porodicu od sebe.

3. Strelčevi mogu biti nabusiti i grubi

Nije jasno da li su Strelčevi dobro upoznati sa svojim razumom i samopouzdanjem. Od mnogih mogućih posledica ovakve svesnosti, njihova grubost je često u prvom planu. Strelčevi mogu zaboraviti da razmisle pre nego što progovore, što u najboljem slučaju dovodi do neprijatnosti i u najtežim slučajevima ugrožava prijateljstva.

4. Strelčevi umeju da osuđuju druge

Strelčevi brzo procenjuju, a već na prvom utisku grade sliku o nekoj osobi. Prvi utisci nisu uvek tačni, mada se Strelčevi najviše rukovode njima.

5. Strelčevi rizikuju, pa posle razmišljaju

Ponekad je spremnost na rizik jedan od pozitivnih kvaliteta, ali ne i kada je reč o Strelcu. Oni će se upustiti u rizična poslovanja, kockanje i slično, pa će tek kasnije razmišljati o tome. Oni pogrešno pretpostavljaju da su nepobedivi, što ih dovodi do toga da često spaljuje mostove ka onima koji pokušavaju da ih zaustave u tome što rade.

6. Strelčevima treba dugo vremena da prebole

Savet za one koji su blizu Strelca: pokušajte da ih izbegnete. Strelčevi ne opraštaju, kada su njihove ideje dovedene u pitanje, često će biti grubi da bi zaštitili svoje ideje.

7. Strelčevi čvrsto veruju u osvetu

Kada Strelac oseti izdaju, on će se brzo osvetiti, ali će to uvek uraditi na kreativan način.

(Telegraf.rs / Izvor: yourtango.com)