U prepirci ispred prodavnice u naselju Stepa Stepanović povređen je Lj. J. (60) nakon što ga je H. M. (55) udario rukom, pri čemu je šezdesetogodišnjak pao udarivši glavom u pločnik

U INCIDENTU koji se u četvrtak uveče dogodio u naselju Stepa Stepanović teško je povređen muškarac Lj.J. (60). Njega je posle prepirke ispred jedne prodavnice udario H.M.(55), a šezdesetogodišnjak je pao i udario glavom o pločnik. Čovek je zadobio prelom lobanje i nagnječenje mozga, i lekari se bore za njegov život!

 

Svađa između dvojice muškaraca navodno je prvo počela u samoposluzi, gde je H. M. prvo udario Lj. J. čelom u lice. Kasnije je povređeni muškarac izašao iz radnje i nastavio sa dobacivanjem, a sumnja se da je bio u pripitom stanju.

U trenutku kada je iz prodavnice izlazio sa osmogodišnjim sinom H.M. (55), verovatno ponovo reagovajući na dobacivanja, nokautirao šezdesetogodišnjaka. Lj.J. koji je zadobio potres mozga i nagnječenje lobanje Hitna pomoć prevezla je u Urgentni centar, a zbog težine povreda doktori veruju da ima male šanse da preživi.

H. M. je, kako “Novosti” saznaju vojni pilot u penziji. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a u ponedeljak će biti priveden i tužiocu.

Novosti.rs