Selektor reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić nastavio je da koketira sa ustaštvom, odnosno kontroverznim pjevačem Markom Perkovićem Tompsonom. Nakon dočeka u Zagrebu, potom i Livnu, bio je na svadbi najmlađe kćerke pjevača Mate Bulića. Uz brojne poznate ličnosti koje su se našle na vjenčanju, selektor “vatrenih” se družio i s Tompsonom, Draženom Zečićem i, naravno, ocem mlade.

Prijatelji su na svadbi očito dobili i suvenire, odnosno dresove sa svojim imenima, a nasmijana četvorka rado je i pozirala ispred kamere za fotografiju  koju je Dalić ponosno objavio na svom Instagram profilu. Opet su u prvom planu bili crni dresovi Hrvatske, koji aludiraju na zloglasnu “Crnu legiju”.

”Ko je rekao da se Crna legija ne vraća?”, ”Bravo momci, nek drugi crknu u suzama”, ”Hrvatine”, samo su neki od komentara na prijateljsku fotografiju kojom je Dalić pokupio preko 50 hiljada lajkova.

Očigledno da Daliću nesmeta ni malo činjenica da se Tompson povezuje sa radikalnom desnicom u Hrvatskoj, i rado ga ističe kao dio tima koji je bljesnuo u Rusiji, jer niti jedna pobjeda nije proslavljena bez hitova koji po pravilu podjele region, pa čak i Hrvatsku.

RTRS