Marko Erak je bio prosječan fudbaler Krupe, još dok je ovaj klub iz kanjona “Tijesno” grabio ka fudbalskim visinama u Srpskoj, a potom i BiH. Međutim, po jednom će sasvim sigurno ostati upamćen, jer je na dan svog vjenčanja ispunio svoj dječački san, i izabranicu svog srca Miju doveo je na centar terena!

-Otplesali smo jednu igru, krenuli sa centra, i došli do gola. Miju poznajem već dvije godine, i zna da mi je sport, prije svega fudbal i te kako važan u životu, i da sam vezan za Krupu. Pet godina sam bio kapiten ekipe koju sada gledam na vrhunskom nivou. Sigurno da je i moja generacija, pa i ja sam dao pečat tome usponu na koji smo svi ponosni u Krupi na Vrbasu – kaže Marko, koji bez fudbala ne može, sada je trener pretpionira FK Krupa, a bavi se i suđenjem, za sada je na Drugoj ligi Republike Srpske.

Svadba na terenu (FOTO: RTRS)

Svadba na terenu (FOTO: RTRS)

Posebno zanimljivo u svemu bilo je šutiranje penala. Marku od pomoći nije bila ni duga vjenčanica, koja je lepršala na vjetru pored plahovitog Vrbasa. Odbrane nije bilo, Mija je povela 1:0, a Marko je dobio utakmicu života, svoju izabranicu srca kako kažu za sva vremena.

Svadba na terenu (FOTO: RTRS)

Svadba na terenu (FOTO: RTRS)

-To je na kraju bilo i malo iznenađenje. Bojao sam se ovog trenutka, hoće li Mija pristati na sa svadbe zajedno sa kumovima pobjegnemo na nekoliko trenutaka. Slijedi medeni mjesec, destinacija je Јadranska obala, od Istre sve do Ulcinja. A. onda ponovo na teren, jer tu je sve i počelo – poručio je Marko Erak, srećni mladoženja iz Krupe na Vrbasu.

Svadba i fudbal, do sada nezamislivo, ali u Krupi na Vrbasu vidjeli smo mnoga čuda, pa i ovo….

RTRS