Uručivanjem nagrada završena akcija “Uredi svoj vrt” (FOTO)

Svečanim prijemom za nagrađene danas je u Prijedoru završena jednomjesečna akcija pod nazivom “Uredi svoj vrt”, koju je po šesnaesti put organizovala Gradska uprava.
Na ovogodišnji konkurs u kategorijama najljepše uređeno dvorište, balkon, školsko dvorište te najljepše uređen prostor oko stambenih zgrada prijavilo se četrdesetak kandidata.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je, uručujući diplome i novčane nagrade, zahvalio učesnicima akcije što su svojim trudom doprinijeli da prijedorska dvorišta i balkoni izgledaju lijepo i uredno.

“Grad Prijedor već šesnaestu godinu podržava ovu akciju, a njeni rezultati su vidljivi, jer je uređenih dvorišta i balkona, pa i školskih dvorišta sve više, što i jeste cilj ove akcije. LJudi koji su danas nagrađeni potrudili su se da njihova životna sredina izgleda lijepo i uredno i tako su doprinijeli ljepšem izgledu grada u cjelosti”, rekao je Đaković.

Priznanja za najljepše uređeno dvorište u ovogodišnjoj akciji “Uredi svoj vrt” dobile su Milka Knežević iz Gornjih Garevaca, Dragana Rodić iz Orlovaca i Božana Lukić iz Čirkin Polja.

Nikolini Vuković iz Čirkin Polja pripalo je prvo mjesto u kategoriji najljepše uređen balkon, dok su drugo i treće mjesto osvojile Milijana Miodragović iz Gomjenice i Davorka Bjelajac iz Tukova.

Nagrada za najljepše školsko dvorište pripalo su Javnoj ustanova Centar “Sunce”, dok je drugoplasirana bila Osnovna škola “Branko Ćopić”.

Nagrađenima u sve tri kategorije pripale su diplome i novčane nagrade od po 300, 200 i 100 KM.

I ove godine akcija je provedena i u kategoriji najljepše uređenog prostora oko stambenih zgrada, te je najuređenijoj zajednici etažnih vlasnika “Blok” u LJubiji pripala nagrada od 300 KM.

Prigodne nagrade ove godine pripale su i vlasniku najuređenijeg prostora ispred poslovnog objekta – Motel “Le pont” i specijalna nagrada Tatjana Zrnić iz Gornje Lamovite.

Preporuka

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović u po...
views 138
Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je danas programu povodom početka nove školske godine u Osnovnoj školi "Petar Kočić" u Prije...
Prijedor: Dodik i Cvijanovićeva na “Gastro f...
views 288
U organizaciji aktiva žena SNSD-a u Prijedoru je održana manifestacija "Veče domaće kuhinje" kojoj su prisustvovali predsjednik i potpredsjednica SNSD...
Dodik: Sporazum Savjeta ministara i USAID-a korupt...
views 35
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je sporazum, koji je Savjet ministara uspostavio sa USAID-om, koruptivan. Sporazum...
Dodik: Vrijeme da Srbi definišu svoj nacionalni i ...
views 33
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je vrijeme da Srbi izađu sa jasnim političkim, nacionalnim programom i zahtjevima, koji bi mogli ...
Uspješni studenti na prijemu kod gradonačelnika Pr...
views 209
Danas na prijemu kod gradonačelnika Prijedora najbolji među najboljima – matematičar Ratko Darda, informatičar Nemanja Torbica i rudarski inženjer Ste...
EKSKLUZIVNO Milorad Dodik, predsednik Republike S...
views 98
Republika Srpska je ponosna na braću Dragić i sve sportiste poreklom sa naših prostora koji stiču svetsku slavu na međunarodnim borilištima i sa dužni...