Ako su ove ideje i vama na pameti, ne brinite, to ne znači da ste ohladili od svog dragog…

1. Seks s nepoznatim muškarcem. I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podijelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u kakvom jeftinom hotelu.

2. Podilaženje dominantnom mužjaku. Nazovite to efektom iz ‘Pedeset nijansi sive’, no mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Štoviše, željele su to učiniti mnogo prije nego što je napisan ovaj popularan knjižni serijal. Ako ste raspoloženi za vezanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milijunskom društvu.

3. Seks negdje gdje to ne biste očekivali. Uživanje u spavaćoj sobi posve je u redu, no nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mjestima. Visoko na listi ljestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na ocean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kupaonskoj kadi.

4. Seks koji potencijalno može biti ‘uhvaćen’. Jedna američka studija je pokazala da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred dupkom punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.

5. Igranje seksi scenarija. Žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih ‘popunjavaju’ baš na pravi način. Bez obzira je li riječ o zgodnom liječniku koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi.