Svako ima neke negativne osobine, ali zavisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo.

Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan: Ovnovi će za svog partnera uraditi sve na svijetu, a problem nastaje kad počne da očekuju istu stvar zauzvrat. Nažalost, najčešće je ne dobijaju, zbog čega Ovnovi osjećaju da ih osoba s kojom su u vezi ne cijeni.

Bik: Bikovi obožavaju rutinu jer se u njoj osjećaju sigurno, ali nažalost u vezama to drugoj osobi često postaje dosadno.

Blizanci: Na njih je teško računati jer se stalno predomišljaju, a kad se posvađaju s partnerom, Blizanci često oko sebe izgrade zid i postaju nedostupni za razgovor.

Rak: Zaljubljeni u ljubav, Rakovi često budu preintenzivni u vezama pa znaju da preplaše drugu osobu.

Lav: Preponosni da bi tražili pomoć kad stvari zapnu, Lavovi često uništavaju sopstvene veze jer će radije tvrdoglavo odustati od svega nego prihvatiti pomoć i raditi na problemu.

Djevica: Djevice vole da rade stvari na tačno određeni način, a svako odstupanje od njihovih pravila ih poprilično frustrira pa često postaju nepodnošljivi partneri.

Vaga: Vage vole da je sve u ravnoteži, a zbog toga često imaju problema s donošenjem konkretnih odluka. Svađe zbog neodlučnosti su za Vage često početak kraja veze.

Škorpija: Škorpije se veoma teško zaljubljuju, zbog čega često unište vezu i prije nego što je i zaista započela. Jednom kad se zaljube, to je sasvim druga priča, ali do tad oko sebe grade zidove i ne puštaju nikog unutra.

Strijelac: Za Strijelčeve je problem njihova potreba za lovom, pa će tako uprkos činjenici da su u kvalitetnoj vezi, Strijelčevi veoma često pokušati da ulove nešto što još nemaju.

Jarac: Jarčevi će se u potpunosti posvetiti osobi koju vole, ali to nažalost neće moći da urade sa svim ostalim ljudima u blizini. Zbog svog zatvorenog karaktera, Jarčevi često djeluje hladno i nezainteresovano u društvu porodice ili prijatelja osobe s kojom su u vezi.

Vodolija: Vodolije samo treba pustiti na miru i dati im priliku da tu i tamo budu sami. Nažalost, potreba za samoćom drugima često izgleda kao nezainteresovanost, zbog čega Vodolije u vezama imaju problema.

Ribe: Jedan od najčešćih uzroka razvoda je novac, a Ribe su jako loše s novcem. Ne znaju da raspolažu sa njim, zbog čega često imaju nesuglasice u vezama, piše B92.