U zgradi u Bulevaru Despota Stefana u Beogradu jutros je izbio požar, a kako je rečeno u Hitnoj pomoći ima povrijeđenih. Iz stana na petom spratu evakuisane su tri osobe, a stan je potpuno izgorio, osim ikone Svetog Nikole.

“Prema prvim informacijama jedna žena je teže povrijeđena, a više osoba nagutalo se dima”, rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Thumbnail

Evakuisani stanari sa 5. sprata još se nalaze ispred zgrade, dok se ne završi policijski uviđaj koji bi trebalo da utvrdi uzrok požara, a za sada se sumnja da je problem nastao zbog neispravnoh i dotrajalih instalacija.

Kako je za Kurir rekao jedan od stanara, jutros nešto prije 7 časova ih je probudio dim i čuli su povike uznemirenih komšija iz hodnika.

“Ovde zivi mnogo starijih ljudi, nisu ni mogli tako brzo da napuste zgradu. I moja majka se nagutala dima, evo sad zovem redom sve rođake da im javim da ne brinu, i svjesnom je stanju, zbrinuli su je iz Hitne. Jedan komšija je stvarno odmah zvao vatrogasce i

Thumbnail

Kako navode, puka je sreća što se zgrada nalazi tačno prekoputa Policijske stanice 29. novembar, pa su policajci odmah dotrčali i pomagali uspaničenim ljudima da se evakuišu.

“Stan je potpuno izgorio Samo je ikona ostala. Dizalicom su sa druge strane zgrade spustili mladića i njegovu djevojku. Njegova majka, inače vlasnica stana, zadobila je teške opekotine i nalazi se na reanimaciji u Urgentnom centru – kažu komšije.

Thumbnail

U MUP je rečeno da su policija i vatrogasci na listu mjesta i da je u toku lokalizacija požara.

Kurir.rs