Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. M. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je 21. juna ove godine u Beogradu sa više projektila usmrtio Savu Stevovića (1973).

 

Sumnja se da je P.M. u Ulici Milana Jovanović u Savu Stevovića, koji se nalazio u parkiranom automobilu, ispalio više projektila.

Od zadobijenih povreda oštećeni je preminuo na licu mesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo P.M. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Specijalci su uleteli u jedan kafić u Beogradu i osumnjičenog za ubistvo bacili na pod.

Nikšićanin ubijen je na svega 10 metara od ulaza u zgradu u kojoj je živeo sa porodicom u Žarkovu, oko ponoći.

Tek što je parkirao automobil “mini moris” švajcarskih tablica, iz prikrajka gde su ga čekale ubice isparkirao se beli BMW iz kojeg je ubica iz automatskog oružja ispalio gotovo 30 metaka. Smrtonosne povrede zadobio je hicima u glavu.

– Ubice su znale gde on živi te su ga čekale da se vrati kući. Kada su videli njegov automobil, imali su dovoljno vremena da se isparkiraju i da pucaju iz njega dok on još nije izašao – kaže naš sagovornik.

Nakon egzekucije ubice su pobegle u pravcu Vidikovca, gde su zapalili BMW sa lažnim tablicama, kojim je počinjeno ubistvo.