ПРИЈЕДОР, 12. АВГУСТА /СРНА/ - Помоћник министра за омладину Републике Српске Бранка Малешевић поводом Међународног дана младих уручила је дипломе за 10 младих лидера који су успјешно завршили овогодишњу Школу лидерства Фондације "Заједнички пут".

Pomoćnik ministra za omladinu RS Branka Malešević danas je, povodom Međunarodnog dana mladih, obišla Treći sajam mladih preduzetnika u Prijedoru koji je okupio 16 mladih preduzetnika i četiri preduzetnička udruženja.

Ona je mladima koji su učesnici ovog sajma poručila da treba da budu uporni i istrajni u realizaciji svojih ideja i ostvarivanju svojih snova. Maleševićeva je ovom prilikom uručila diplome za 10 mladih lidera koji su uspješno završili ovogodišnju Školu liderstva Fondacije “Zajednički put”.

– Ovo je bila prilika da obiđem ove mlade ljude i da svim mladim ljudima u Republici Srpskoj čestitam Dan mladih, poželim im svaki uspjeh i sreću u onome što žele da rade, da budu uporni i istrajni u ostvarivanju svojih snova, a mi smo tu da im pomognemo – istakla je Maleševićeva.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta je sa 5.000 KM podržalo Sajam preduzetništva, a sa 4.000 KM “Šestu školu liderstva”, koju Ministarstvo podržava od samog početka.

Treći sajam mladih preduzetnika, koji je otvoren u petak, 10 avgusta, završava se u utorak, 14. avgusta, kada će biti dodijeljene nagrade najuspješnijim mladim preduzetnicima prijedorske regije.

SRNA/Srpskainfo