Kao da nam par proteklih nedelja nisu bile dovoljno teške

Verovatno ste emotivno već iscrpljeni proteklom sezonom intenzivnih pomračenja praćenih retrogradnim hodom Merkura i pitate se kada će stvari konačno da krenu na bolje za pripadnike Zodijaka.

Imamo lepu vest za vas: stvari kreću na bolje. Merkur je konačno spreman da krene direktno napred i da za sobom ostavi sav kosmički haos koji je izazvao. Ali, nemojte se previše radovati jer nas čeka retrogradni Mars koji vlada agresijom, moći i seksom, instinktima, pa ćemo se osećati malo zbunjeno i isfrustrirano. Ova tri znaka očekuje veoma loša nedelja.

Ovan – Osećaćete se isfrustrirano kada je reč o vašoj karijeri

Ovnovi će imati utisak kao da im posao propada. Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Ukoliko niste zadovoljni vašom karijerom možete u potpunosti da okrivite retrogradni Mars. Kako je Mars vaša planeta vladaoc, vi ćete osetiti najgori uticaj koji ona ima na sve znakove Zodijaka. Možda će vam se vratiti neki problemi iz prošlosti, pa ih sada rešite ako možete

Škorpija – Osećate se mrzovoljno i zbunjeno

Vaša treća kuća komunikacije, kognitivne funkcije i ekspresije je u haosu zbog retrogradnog Marsa. Zato što ste pod velikim uticajem ove planete, osetićete mnogo više bola nego drugi. Tokom ovog perioda suočićete se sa nekim teškim razgovorima koje ste iskusili i u prošlosti, kao da ste seli u vremeplov.

Jarac – Imaćete utisak da je ste se prebacili na “uštedu energije”

Škorpije osećaju da rade sa minimumom energije na raspolaganju. Foto: Profimedia.com

Imaćete utisak da ste se ponovo vratili u ono stanje koje ste osećali pre izvesnog vremena i kao da ste se vratili korak unazad. Ovaj retrogradni hod pogodiće najviše vašu prvu kuću, kuću ličnosti, i staviće u rizik vaš celokupni identitet. Iskoristite ovu čudnu energiju u vašu korist i uskladite vaše misli i osećanja. Morate da donesete neke odluke, i nećete nigde sa njima dogurati ukoliko ih ne donesete.

(Telegraf.rs/elitedaily.com)