U srijedu malo poslije 14 časova na magistralnom putu M-17 u naselju Jakešnica kod Modriče dogodila se teška saobaraćajna nesreća.

Vozač automobila “polo” registarskih oznaka, čiji su inicijali D. T. (68) iz Modriče poginuo je u sudaru sa teretnim vozilom „mercedes“, na magistralnom putu Doboj-Modriča u mjestu Jakešnica, potvrđeno je iz Policijske uprave u Doboju.

U ovom udesu povređen je i vozač teretnog vozila “mercedes” R. S. (35) sa područja opštine Modriče saopšteno je iz policije.

Thumbnail

Saobraćajna nesreća dogodila se u blizini “Nestro petrol” pumpe, a magistralni put Modriča – Doboj bio je tri časa zatvorena za saobraćaj zbog uviđaja. Saobraćaj za Banja Luku i Doboj u tom periodu se preusmjeravao preko Vranjaka, desnom obalom rijeke Bosne.

Kako smo nezvanično saznali stradali je Dragomir Tomić (68) iz Modriče. Tomić je bio aktivni društveno sportski radnik u Modriči, dugo godina bio je direktor Kulturno sportskog centra u u tom gradu, a obavljao je važne sportske dužnosti odbojkaškom klubu Modriča.

Dežurni tužilac okružnog tužilaštva Doboj naredio je da se telo stradalog preveze na prosekturu Dobojske bolnice gdje će se obaviti obdukcija tela stradalog. Uviđaj su obavili pripadnici policijske stanice Modriča.

Novosti.rs