Predstojeća jesen biće “plodna i blagorodna” posebno za ova tri znaka. Nekima se “smiješe” brak i porodica, nekima uspjesi na svim poljima.

Blizanci – vjeridba i djeca: Ove jeseni Blizancima će se sve vrtjeti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja. Drugim riječima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje.

Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smješka se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. Očekujte brak. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima.

Lav – uspjesi na svim područjima: Osim što će ih pratiti nevjerovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati mnogo energije i osjećaće se bolje nego ikada prije.

To znači da je pravo vrijeme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobjede.

Jarac – mnogo izlazaka i druženja: Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv cijele 2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom oktobra.

Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka, pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspjeha, Jarčeve očekuje i zabavan period, piše B92.