Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene od 27. avgusta do 2. septembra…

OVAN

Hrana

U ovoj nedelji budite nešto oprezniji kada su u pitanju meso I mlečni proizvodi – dobro proveravajte rok namirnica. Neka na vašem stolu češće bude povrće, naročito zelena salata, cvekla, spanać, krastavac. Od voća – belo grožđe.

Ljubav

Dobar aspekt Merkura I Venere tokom cele ove sedmice daje vam vetar u leđa kada je osvajanje u pitanju. Lako sklapate poznanstva, lako ulazite u neke fine pričice sa suprotnim polom I vrlo brzo može pasti I dogovor o susretu, sastanku. No, ne očekujte da ćete lako uplesti osobu koja vam se dopada u svoju mrežu. Moraćete istinski da se potrudite, jer I druga strana zna da se poigrava, isto kao I vi. Ukoliko ste u vezi ili braku, situacija nije ni malo loša. Vi ste opušteniji i lakše funkcionišete sa voljenom osobom, u vašem odnosu ima više živosti, dobrog raspoloženja i nekih lepih momenata. I element strasti je pojačan, pa ne sumnjam da ćete uživati u kasno-letnjim noćima….

Posao

U ovu sedmicu ulazite sa punim Mesecom u svom polju podsvesti, što može početak radne nedelje obojiti čudnim raspoloženjima. Možete biti brzopleti, ishitreni u svojim reakcijama I izjavama, a sve zbog toga što osećate unutrašnji pritisak I tenziju. Vodite računa da se u tim prvim danima ne pokačite sa nekim saradnikom ili nadređenim. Inače, vaš vladar kreće direktnim hodom, što će doneti promenu tempa u radnom okruženju, konačno ćete imati osećaj da u nekim stvarima i projektima napredujete.

Novac

Kakva god da je vaša trenutna finansijska situacija, bićete skloni da se olako odnosite prema novcu. Treba povremeno dati sebi na volju, ali treba malo i planirati unapred, zar ne ?

Zdravlje

Kod mlađih – problemi sa spavanjem I pojačana razdražljivost. Kod starijih Ovnova – još uvek ne možete u potpunosti da se rešite tegoba sa kičmom, zglobovima.

BIK

Hrana

Nedelja u kojoj ćete baš lepo uskladiti potrebe svog organizma I lako održavati neki umeren način ishrane. Generalno gledano, mnogo više vam odgovaraju namirnice biljnog porekla, kao I med, mlečni proizvodi I što više voća.

Ljubav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom – čas funkcionišete savršeno u odličnom raspoloženju, čas ne možete da se složite I dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja. Cela ova nedelja će vam proći u ovakvom “klackavom” ponašanju I tek ćete u danima oko vikenda moći da se malo opustite I prestanete da merite svaku reč, I svoju I partnerovu. Ljubomora vas povremeno još uvek “čačka”, ali ni druga strana nije operisana od nje, pa ćete pažljivo pratiti ponašanja partnera, kao I on vaša. Ukoliko ste slobodni, ovo su dani sa puno priče, sa puno kontakata sa suprotnim polom, ali sa slabom realizacijom. Sve će se nekako vrteti oko novog početka emotivne priče, ali su prve realne šanse za tako nešto tek za vikend.

Posao

Imaćete par komplikovanih dogovora ili neke pomalo neprijatne situacije sa važnim poslovnim saradnicima tokom ove sedmice, ali generalno gledano – iz svega ovoga biste trebali da izađete I rešite relativno lako. U suštini, vaš poslovni segment sada ne funkcioniše ni malo loše, možda nemate onoliko uspeha koliko biste želeli, ali ste ipak dosta zadovoljni. Ukoliko ste pokrenuli nov posao ili projekat, imaćete manjih teškoća koje ćete brzo prevazići. Sa nadređenima dosta dobar odnos ove nedelje.

Novac

Iako ste prilično zadovoljni stanjem svojih finansija, vidite da neke troškove ne možete da kontrolišete. Vi uradite ono što je do vas, a ako se nešto baš mora platiti – pa šta da uradite, platite….

Zdravlje

Pokušajte da u ovoj sedmici budete fizički aktivniji, jer će vam to izuzetno prijati. Šetajte, plivajte – tako rasterećujete I opuštate I svoje telo, ali I svoju psihu…

BLIZANCI

Hrana

Vaši obroci bi tokom ove nedelje trebali da budu izbalansirani I da u njima budu zastupljene sve grupe namirnica. Prijaće vam nešto posnije meso, a od povrća – zeleno lisnato, šargarepa, boranija, kupus. Uzimajte jogurt I kiselo mleko, koštunjave plodove, a od voća – najpre breskve, šljive, kruške.

Ljubav

Uglavnom sa voljenom osobom ili bračnim partnerom funkcionišete dobro tokom ove nedelje, jer ste oboje spremni da se prilagodite jedno drugom I napravite dogovor. No, ono što će kao senka stajati iznad vas jeste pojačana doza ljubomore, koje nekako ni jedno ni drugo ne možete da se otresete I sklonite je. Nemojte zaboraviti – u strahu su velike oči. Vodite se time. Oni koji su slobodni tokom ove nedelje lepršaju, flertuju, u odličnom su raspoloženju I sigurno je da im se baš baš dopadaju makar dve osobe. Ka jednoj od njih imate “otvoren prolaz”, dok druga vešto izbegava vaše pokušaje da je osvojite. Samo od vas zavisi ka kome ćete se okrenuti. U svakom slučaju – biće vam vrlo uzbudljivo I zabavno.

Posao

Otvaraju vam se mogućnosti da ili proširite postojeće saradnje, ili pokrenete nešto potpuno novo. I jedna I druga opcija su vrlo povoljne po vas, ali samo dolaženje do cilja neće baš uvek biti lagano. Naime, verovatno je da ćete imati manjih problema u komunikaciji I dogovorima sa saradnicima, I u ovim slučajevima treba lične interese staviti na drugo mesto, a voditi se time šta je I za vas I za drugu stranu najpovoljnije. Kompromis se može pronaći, I to onaj da svi budu prilično zadovoljni.

Novac

Finansijski segment još uvek pokazuje nestabilnost, pa I na dalje treba sa više pažnje raspoređivati I trošiti novac.

Zdravlje

Moguće su alergije, ali I manji problemi sa probavom. Takođe, vodite računa da se u nepažnji ne povredite prilikom obavljanja posla ili kućnih aktivnosti.

RAK

Hrana

Mesec, vladar vašeg znaka, ove je sedmice u opadanju, pa će vaš apetit biti slabiji, što će naročito pogodovati onim Rakovima koji žele da malo smanje unos slatkiša I sladoleda. Ove sedmice – što više povrća, naročito zelenog lisnatog, konzumirajte mladi sir, jogurt, a od voća – kruške I jabuke.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite u vrlo čudnom I promenljivom raspoloženju. Sa jedne strane – vaše emocije su se razuzdale I želite da provodite što više vremena sa partnerom. Sa druge pak, non stop imate osećaj da partner ili nešto skriva od vas, ili da nije u istom ljubavnom zanosu kao i vi, i muči vas šta je razlog za to. Izbegavaćete otvorene razgovore i pokušavati da na neki posredan način saznate šta se dešava u glavi voljene osobe. Ukoliko ste sami, ovo je dobar period da se dodatno približite nekome ko vam je vrlo zanimljiv i simpatičan. Uspevate da ostvarite bolju komunikaciju i raduje vas što primećujete da je i druga strana vrlo zainteresovana za nastavak priče sa vama. Lepe mogućnosti i preko posla.

Posao

Poslovni segment je prilično dobar tokom ove nedelje. Doduše, možete imati manjih problema sa mlađim kolegama ili saradnicima jer će ili tražiti da obavljate posao umesto njih, ili će non stop pitati za neku pomoć ili savet, što će vam se u jednom momentu verovatno popeti na vrh glave. Zbog ovoga ćete imati manjih distrakcija u obavljanju sopstvenih obaveza, ali ćete ipak sve uspešno privesti kraju. One saradnje I poslovi koji su otpočeli tokom prethodnog perioda sada funkcionišu vrlo dobro.

Novac

Poboljšanje novčanih prilika, pa ćete funkcionisati lakše I smirenije u ovom periodu. Od jednog posla ćete dobiti manje nego što očekujete, ali to neće narušiti vaš kućni budžet.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na ishranu, jer možete imati manjih problema sa varenjem ukoliko budete preterivali, naročito sa slatkišima ili previše masnom hranom.

LAV

Hrana

Potrebno vam je manje masno meso – uglavnom sve vrste živine, ali sa naglaskom na belo meso. Više će vašem organizmu prijati namirnice biljnog porekla, naročito žitarice. Od povrća – krastavac, kupus, zelena salata. Uzimajte češće bobičasto voće I orašaste plodove.

Ljubav

Korektno, korektno, vrlo korektno. Sa emotivnim ili bračnim partnerom ljubav cveta, razumevanje puca na sve strane, ma jednom rečju – maltene pa idila. Doduše, ako ćemo pravo – vama realno postaje baš dosadno u ovakvim okolnostima. Da, želeli ste mir I stabilnost, ali ne baš ovoliko mira da vam postaje dosadno I nezanimljivo. Ako želite da malo prodrmate situaciju, samo uključite ljubomoru….a možda će to baš I partner uraditi. I eto vama zanimacije koliko vam duša želi…..Ukoliko ste slobodni, ima tu raznoraznih dešavanja I svakakvih lepih mogućnosti da se osećate dobro. Otvoren vam je za flert segment posla, a možete I u svojoj okolini ili na kraćem putu upoznati nekog baš interesantnog.

Posao

Mars u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza kreće direktnim hodom, pa ćete konačno ove sedmice staviti tačku na makar neke poslove Ili projekte koji su vam glockali živce u prethodnom peiodu. Dobar aspekt Merkura I Venere daje vam odlične šanse da pokrenete nove poslovne priče ili da privedete kraju dogovor koji vas vodi ka vrlo interesantnoj I profitabilnoj saradnji. Ako su u pitanju stranci, to će ići jednim delom teže. Vaša snaga je ove sedmice u rečima – iskoristite to !

Novac

Prilivi su prilično stabilni tokom ove nedelje. No, vaši su apetiti kada je troškarenje u pitanju I dalje prilično visoki – pokušajte da kontrolišete sebe.

Zdravlje

Ne forsirajte sebe previše kada su fizičke aktivnosti u pitanju, naročito ako ste stariji pripadnik znaka. Budite umereni – šetnja, plivanje, lagana rekreacija.

DEVICA

Hrana

Izbegavajte da jedete kada ste nervozni ili nemirni, a to će se dešavati u nekim momentima tokom ove nedelje. U tim slučajevima bolje uzmite šolju čaja, malo se smirite I iskulirajte, pa tek onda prionite na pripremu obroka.

Ljubav

Sunce u vašem znaku polako ulazi u opoziciju ka Neptunu iz polja ozbiljnih partnerstava. Takođe, još uvek je vaše polje podsvesti I tajni jako naglašeno, pa ukoliko ste jedna od onih Devica koja ima paralelnu vezu ili radi nešto iza leđa partneru, vreme vam je da se dobrano uozbiljite I zamislite, jer postoji prostor za greške. A te greške bi mogle da vam donesu poprilično problema na dalje. Ukoliko ste “dobri” – jedini problem ove nedelje sa partnerom može biti nešto lošija komunikacija. Oni koji su slobodni, vama će svakako biti vrlo interesantno. Oko vas se u ovom momentu vrti makar par osoba, a vi uživate I u flertovanju I u tome što se nalazite u centru dešavanja.

Posao

Imaćete potrebu da neke svoje ideje I planove razrađujete, ali da još uvek ne delite sa drugima, što će se u narednom periodu pokazati kao pravi potez. Planovi koje ste već pokrenuli, odvijaju se više nego dobro I vi već vidite da ćete ubrzo moći da ostvarite mnogo više od onoga što ste očekivali. Sada ste u mogućnosti da pravilno odreagujete, da dobro procenite I prepoznate prave prilike. Svojim potezima iz prethodnog perioda otvorili ste sebi nove šanse I one vam sada dolaze u susret.

Novac

Možda su još uvek neki troškovi van vaše kontrole, ali generalno gledano – finansijski segment se u znatnoj meri popravlja.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod starijih pripadnika znaka – povremeni problemi sa pritiskom.

VAGA

Hrana

Na dobrom ste putu da steknete zdrave navike, I u ovoj nedelji ćete uspevati da odlično vodite računa o tome šta I koliko jedete. Preporučuje vam se riba, bilo morska ili rečna, kao I integralni pirinač, krastavci I kupus. Od voća će vam jako prijati jabuke, kruške I smokve.

Ljubav

Venera iz vašeg znaka ide lagano u kvadratni aspekt sa Marsom, pa će u odnosu sa partnerom polako početi da dominiraju strasti. No, ne samo one lepe. Neki ljubomorni ispadi su bili aktuelni I tokom prošle nedelje, a u ovoj se situacija oko toga može samo nastaviti ili dodatno produbiti. Vi ste trenutno činilac koji može doneti balans I kompromis, naravno – ukoliko budete imali volje da se potrudite. Ako ste trenutno sami, to svakako ne znači da ste usamljeni. Oko vas je više udvarača ili osoba koje jednostavno – žele da budu u vašoj blizini I uživaju u vašem osmehu I lepoj energiji. Druženja I kontakti sa prijateljima vam daju vetar u leđa, a iz ovog segmenta može da se pojavi I neko ko će vas istinski zaintrigirati…

Posao

I za vaš znak ova sedmica donosi neke fine poslovne prilike. Svi dogovori bi trebali da se odvijaju dosta korektno, a ukoliko se I pojavi neki “kamen spoticanja”, sa malo truda moguće je prevazići ga. Planovi I projekti koje ste pokrenuli već daju vrlo dobre rezultate I vi možete malo da se psihički rasteretite jer vidite da sve ide kako treba. Oni koji se bave privatnim poslovima imaće nešto povećane troškove, a moguće je I da dođe do nesporazuma sa osobom sa kojom sarađujete.

Novac

Od samog početka nedelje novac bi trebao da počne da se sliva u vaše džepove. Moći ćete da se opustite, I konačno privedete kraju neka dugovanja ili račune.

Zdravlje

Malo ćete biti “mutni” u prvom delu ove nedelje. Mogući su manji problemi sa stomakom, ali I sa grlom ili bubrezima. Ostatak perioda je povoljan po vas.

ŠKORPIJA

Hrana

Uzimajte namirnice bogate proteinima – živinsko meso, ribu, jaja, orašaste plodove. Izbegavajte pripremu jela na masti ili ulju. Maslinovo ulje koristite, ali samo u salatama koje se mogu sastojati od crnog luka, praziluka, krastavaca, paradajza. Od voća – smokve, breskve, kruške.

Ljubav

Jednim delom se vaša ljubomora I posesivnost smanjila, ali ste I dalje u nekoj formi grča kada je partner u pitanju. Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom I sada ćete moći da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, ali I na dalje će se tokom ove nedelje povremeno osećati napetost u vazduhu. Ukoliko ste slobodni, kod vas će pre funkcionisati strasti I hemija sa suprotnim polom, nego što ćete nešto naročito biti otvoreni za emotivne priče. Ima tu novih poznanstava, ima I osoba koje vam donose površnu zainteresovanost, ali trenutno vas ništa dublje ne dotiče I ne čini da poželite da neku osobu nazovete “svojom”.

Posao

Moguće je da u ovom periodu, zajedno sa nekim od svojih šefova, pravite dogovor iza zatvorenih vrata, vezano za nove poslove ili projekte o kojima još uvek ne treba obaveštavati ostale zaposlene. Svakako je da ćete vi zauzimati u tom segmentu jednu od vodećih uloga, što vam dodatno daje vetar u leđa I čini da se svojski trudite da sve ispoštujete na vreme I po dogovoru. Generalno gledano – poslovni segment je ove nedelje korektan I donosi vam konačno mirnu glavu, iako će obim posla I dalje biti dosta veliki.

Novac

Ispada da će prilivi tokom ove nedelje taman pokriti ono što potrošite I što morate platiti. Bićete “knap” sa novcem.

Zdravlje

Nešto slabija krvna slika, a evidentno je da vam je odmor neophodan. Kod starijih Škorpija, tegobe se I dalje najviše vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

STRELAC

Hrana

Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske mesne prerađevine. Od mlečnih proizvoda možete uzimati samo kefir, kiselo mleko I jogurt sa smanjenim procentom masti. Prijaće vam budeve, celer, keleraba, kao I šljive, smokve I grožđe.

Ljubav

Nije baš uvek lako uskladiti se sa voljenom osobom ili bračnim partnerom u ovom periodu, ali evidentno je da se I vi I druga strana trudite da do kompromisa dođe I da vaše funkcionisanje bude skladno. Prijaće vam neka zajednička dešavanja I aktivnosti – bilo da je to druženje sa prijateljima, izlasci ili kraći put, ili to što ćete uložiti energiju u renoviranje ili sređivanje porodičnog doma. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, a evidentno je I da ima onih koji “trzaju” na vas. No, sem dobre komunikacije I lepe energije, malo je verovatno da bi se u ovoj nedelji mogla zaista otpočeti neka konkretnija, ljubavna priča. Izgleda kao da još malo morate da sačekate na svoju emotivnu sreću….

Posao

Mars u polju posla kreće direktnim hodom, što će poboljšati vaše funkcionisanje I skinuti neke terete sa vas koji su se gomilali tokom prethodnog perioda. Takođe, dobar aspekt Merkura I Venere daje vam priliku da napravite konkretan dogovor I pokrenete novu poslovnu priču. Ukoliko je u pitanju saradnja sa inostranstvom, moguće je da će biti malog odlaganja ili nekih papiroloških zavrzlama, ali to ne sprečava realizaciju, samo otežava početak. I dalje ste u periodu kada imate veliku količinu obaveza.

Novac

Polako izlazite iz dosta nepovoljnog finansijskog perioda, I prilivi će početi da se stabilizuju tokom ove sedmice. Uspećete da naplatite I jedno staro potraživanje.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa cirkulacijom I krvnim pritiskom. Kod mlađih – potrebno vam je više kretanja.

JARAC

Hrana

Potrebna vam je hrana sa dosta proteina, da biste se osećali bolje. Uzimajte juneće i živinsko meso, ribu, a izbegavajte mesne prerađevine, naročito sve vrste viršli, pašteta, salama. Takođe – od povrća će vam prijati spanać, celer, pasulj, krastavci, paradajz. Od voća – smokve, šljive, breskve.

Ljubav

Vi ste trenutno prilično zadovoljni time kako se odvija situacija u vašim emotivnim ili bračnim vezama. Osećate da je partner emotivniji, da vam više pruža ljubavi, prisustva I pažnje I trudićete se onoliko koliko je u vašoj moći da mu uzvratite. Bilo bi lepo ako biste u ovoj nedelji uspeli da svoje obaveze maknete u stranu I više vremena posvetite voljenoj osobi – to će dodatno podstaći vašu bliskost, a učiniće da se I vi više “otvorite”. Ukoliko ste usamljeni, nekih posebnih prilika za ljubav trenutno nema. Možete eventualno uskočiti u priču koja je obojena strašću I hemijom, ali je pitanje koliko sve to može trajati, a I malo je verovatno da će se vremenom pretvoriti u odnos koji vredi….

Posao

Mars u vašem znaku krenuo je direktnim hodom I sada ćete moći da pokažete pravu inicijativu I to od čega ste sazdani. Takođe, dobri aspekti Merkura na Veneru koja se nalazi u vašem polju karijere govore o tome da se u ovoj nedelji mogu pokrenuti dogovori I aktivirati promene koje vas vode korak napred. Obim posla će se pojačati, ali ćete moći da vidite I konkretne rezultate, I poslovne ali I one finansijske, što vam je trenutno veoma bitno. Funkcionišete sa više pažnje, skoncentrisani ste I organizovani.

Novac

Znatno popravljanje finansija – izgleda da konačno na pravi način izlazite iz krize koja vas je držala mesecima.

Zdravlje

Mlađi Jarčevi se uglavnom osećaju dobro, pogotovo ako se bave fizičkom aktivnošću, sportom, rekreacijom ili makar pojačanim šetnjama. Stariji – manji problemi sa urogenitalnim traktom.

VODOLIJA

Hrana

Integralni pirinač u kombinaciji sa belim pilećim Ili ćurećim mesom, a na sve to – ogromna činija salate sačinjene od crnog luka, kukuruza, paprike I paradajza – kompletan je obrok koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Zasladite se voćnom salatom posutom bademima.

Ljubav

I dalje se sve između vas I emotivnog ili bračnog partnera odvija nekim ustaljenim tokovima, bez mnogo iskakanja I turbulencije. Doduše, Sunce koje vlada vašim partnerstvima polako se bliži opoziciji sa Neptunom, pa je moguće da će neki od vas postajati podozriviji I da će više pratiti šta voljena osoba radi I gde provodi vreme. No, za sada nemate nekih većih razloga za brigu. Ukoliko ste usamljeni, trenutno je više osoba oko vas. Neke su vam samo simpatične ili sa njima volite da razgovarate, a neke vas baš privlače. Za vikend ćete imati jednu vrlo zanimljivu situaciju, poziv za izlazak koji se može pretvoriti I u ljubavni sastanak. U svakom slučaju – osećaćete se više nego dobro.

Posao

Mars u vašem polju tajni krenuo je direktnim hodom I sada polako možete početi da realizujete neke svoje planove ili tajne dogovore. Takođe, dobar aspekt Merkura I Venere daje vam priliku da pokrenete poslovne priče sa saradnicima koji mogu biti I iz inostranstva. Doduše, od vas će se očekivati da maksimalno uložite svoje snage I odradite najveći deo posla, ali to ne bi trebalo da vam predstavlja problem. U suštini, pred vama je jedna dobra, radna nedelja čijim ćete rezultatima biti zadovoljni.

Novac

Tokom prošle nedelje ste malo “klecnuli” po pitanju finansija, najpre zbog pojačanih troškova. Zato u ovoj sedmici nećete dozvoliti da se tako nešto ponovi I maksimalno ćete voditi računa o troškarenju…

Zdravlje

Mogući su problemi sa alergijama, sa grlom I generalno – respiratornim traktom. Kod starijih – poboljšanje zdravstvenog segmenta.

RIBE

Hrana

U ovoj sedmici vam se preporučuju sirevi, jogurt, kiselo mleko I kefir – možete ih uzimati u slanoj varijanti u kombinaciji sa mesnim proizvodima I povrćem, ali I u slatkoj – kombinujući ih sa voćem I ovsenim I ražanim pahuljicama.

Ljubav

Povremeno ne možete da pohvatate ni svoja osećanja, ali ni dešavanja na dnevnoj bazi sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. U jednom momentu ste puni ljubavi I razumevanja, I između vas dvoje sve funkcioniše skladno I bez ikakvog opterećenja. Već u nekom narednom – dolazi do problema u komunikaciji, vi počinjete da se osećate nesigurno, da sumnjate ili da budete opsesivno ljubomorni. Šta da vam kažem – tako vam je kako vam je, borite se sa ovim kako znate I umete. Ukoliko ste slobodni, nudi vam se strast I uživanje a vi ćete u nekom momentu biti na iskušenju I da prihvatite. Drage Ribe, ta ljubav koju čekate sada nije ni na vidiku. Ili uzmite ono što vam se nudi….ili čekajte i dalje….

Posao

Generalno gledano – sve će funkcionisati koliko toliko korektno, ukoliko vi baš ne budete tražili “dlaku u jajetu”. A iskreno, mora se priznati da će vas neki postupci, reči I ponašanja od strane saradnika I kolega zaista bosti u mozak. Ako ne dozvolite da to utiče na vas, imaćete pred sobom dobru nedelju u kojoj ćete moći da diplomatski (a umete vi I tako da funkcionišete) dođete do onoga što želite. Mlađe kolege nećete uspevati da skinete sa vrata, pa im makar povremeno izađite u susret pokojim savetom.

Novac

Uspeli ste da ostvarite neku stabilnost I sada vrlo vodite računa da je nešto ne poremeti. Zato ćete maksimalno skresati svoje troškove.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe, koje će vas iritirati, a koje se mogu vezivati za zube, kožu. Takođe – moguće su I alergije.

B92