U Kijevu pored Trnova, na izletištu u prelijepom ambijentu uz rijeku Željeznicu u subotu je održano druženje članova i simpatizera DNS-a sarajevsko-romanijske regije.

Oko hiljadu DNS-ovaca uz roštilj i piće družilo se i obavilo posljednje pripreme pred postojeće izbore.

Druženje su uveličali članovi vrha stranke, predsjednik Marko Pavić, potpredsjednici Darko Banjac, Milan Radović, Ognjen Tadić, Dragomir Jovičić, kao i ministar prosvjete i kulture u Vladi RS, Dane Malešević.

Od kad postoji DNS na ovim prostorima nije bilo većeg druženja članova i simpatizera ove stranke. Izbrojao sam da je na livadi ispred Željeznice bilo tačno 367 automobila. To je i dokaz da smo nikad jači – komentarisao je jedan od prisutnih DNS-ovaca.

Nenad Nešić, predsjednik DNS sarajevsko-romanijske regije i nosilac liste DNS za Parlament BiH u izbornoj jedinici 3, istakao je da će DNS u ovoj regiji zabilježiti na oktobarskim izborima najbolji rezultat od osnivanja stranke.

– Odgovornost i briga za običnog čovjeka i njegov bolji životni standard i dosad najjači ekonomski program koji je ikada ijedna stranka na ovim prostorima imala donijeće nam taj izborni rezultat, istakao je Nešić.

Aleksandar Glavaš, nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 8, poručio je da će biti jedan od najmlađih poslanika u istoriji parlamentarizma u Srpskoj i da će u njegovom fokusu biti mladi i njihov ostanak na ovim prostorima.

– Vidjećete našim programom i onim što ćemo ponuditi ubijedićemo mlade da ne razmišljaju o odlasku u inostranstvo i da će se budućnost graditi na ovim prostorima – kaže Glavaš.

(Insajder)