Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović izjavila je večeras da je cilj SNSD-a jaka Republika Srpska.

Cvijanovićeva rekla je novinarima da je stranačko okupljanje u Prijedoru pokazalo snagu, sposobnost i opredjeljenje SNSD-a da svi zajedno rade za jaku Srpsku.

– To samo pokazuje da smo u mogućnosti da mobilišemo našu strukturu, a ovaj put su to žene, na večeri domaće kuhinje Aktiva žena SNSD u Prijedoru – rekla je Cvijanovićeva, koja je prisustvovala gastro manifestaciji “Veče domaće kuhinje”.

Ona je istakla da su članovi SNSD navikli da se okupljaju oko različitih događaja i da to ne mora da se dešava samo u izbornoj godini, nego svako godine i uvijek u različitim mjestima u Republici Srpskoj.

Predsjednik Aktiva žena SNSD Prijedor Gorana Bosančić zahvalila je svim članicama koje su pripremom gastro specijaliteta Potkozarja učinile ovo veče uspješnim, uz zahvalnost visokoj delegaciji SNSD-a koja je posjetila “Veče domaće kuhinje”, koje je održano u prijedorsoj Ljetnoj bašti.

Manifestaciji na kojoj je prezentovana bogata gastro ponuda naroda Potkozarja, prisustvovao je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

SRNA/Srpskainfo