Otišao je jutros na posao veseo kao i uvek. Mnogo mi je teško. Plašim se da ga je ubila žena sa kojom se sporio oko placa.

Ovako je ispričala supruga Zorana T., investitora koji je jutros pronađen upucan na ulici u Bulevaru kralja Aleksandra.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mesta, telo nesrećnog čoveka pronađeno je oko 8 sati jutros na ulici sa tri vidljive prostrelne rane. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a jedan od komšija ispričao je da je čuo tri pucnja.

Zoran T. ubijen u Bulevaru kralja AleksandraFOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
Zoran T. ubijen u Bulevaru kralja Aleksandra

Kako saznajemo, Zoran T. je bio investitor i živeo je u blizini mesta gde je ubijen. Njegova supruga ubrzo je došla na lice mesta i u suzama ispričala policajcima da sumnja da je za njegovo ubistvo odgovorna žena sa kojom se sukobio oko imovine. Na lice mesta došla je i ćerka ubijenog koja je bila u šoku zbog užasnog prizora.

Policija iznosi dokaze iz kuće Stojanke S. osumnjičene za ubistvo investitoraFOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
Policija iznosi dokaze iz kuće Stojanke S. osumnjičene za ubistvo investitora

Kako javlja reporter “Blica” na lice mesta došli su i stanari obližnje zgrade koji kažu da je Zoran bio investitor u njihovoj zgradi.

– Bio je fin, uvek nasmejan, uvek se lepo javljao. Nikada nisam čula da je imao problema sa nekim – ispirčala je ona vidno potresena.

Policija je ubzo otišla na adresu žene sa kojom je Zoran bio u sukobu i zatekli je u krevetu. Žena je privedena, i policija trenutno iznosi dokaze iz njene kuće.

FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

Kako saznajemo na licu mesta, Stojanka S. je osumnjičena za ubistvo i sumnja se da je pištolj kojim je ubijen investitor uzela od sina.

Navodno Zoran T. i Stojanka S. su nedavno imali ostavinsku raspravu na kojoj je i došlo do sukoba.

Kako saznajemo ubijeni je rodom iz Jagodine, a živeo je na Voždovcu. U Bulevaru kralja Aleksandra imao je kancelariju u kojoj je radio.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena Stojanka S. će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Kako nezvanično saznajemo, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Blic.rs